Եթե ցանկանում եք ապրել 100 տարի, ապա կարդացեք սա․ Սննդաբանը բացահայտել է հարյուր տարի ապրելու միջոցը

Դիտումներ 634

Եթե ցանկանում եք ապրել 100 տարի, ապա կարդացեք սա․ Սննդաբանը բացահայտել է հարյուր տարի ապրելու միջոցը

Սննդաբան Վասիլիսա Պոնոմարեւան բացահայտել է երկարակեցության գաղտնիքը՝ պնդելով, որ առողջ սնունդը կարող է օգնել մարդկանց ապրել հարյուր տարեկան։

Պոնոմարեւան ընդգծել է, որ երկարակեցության և ընդհանուր առողջության վրա առողջ սննդակարգի դրական ազդեցությունը հայտնի է արդեն մի քանի տասնամյակ։

Նա օրինակ բերեց այսպես կոչված «կապույտ գոտիները», որտեղ մարդիկ ավելի երկար են ապրում և առողջ են։ Սրանք հինգ տարբեր վայրեր են ամբողջ աշխարհում, ներառյալ Օկինավան և Սարդինիան, որտեղ սննդակարգը բնութագրվում է բանջարեղենի, մրգերի, հացահատիկի և հատիկաընդեղենի մեծ քանակությամբ սպառմամբ:

Դիետոլոգը նշեց, որ առանձնահատուկ դեր են խաղում այն ​​մթերքները, որոնց օգտագործումից այս «կապույտ գոտիների» բնակիչները խուսափում են, օրինակ՝ ռաֆինացված շաքարավազը, վերամշակված մթերքները, մսի ու կաթնամթերքի օգտագործումը։

Մասնագետը եզրակացրեց, որ կյանքի բարձր տեւողությամբ վայրերում հիմնական սննդակարգը բուսական սննդակարգն է՝ որպես սպիտակուցի հիմնական աղբյուր շեշտը դնելով հատիկաընդեղենի վրա։

 


Այս յուրահատուկ խառնուրդը բուժում է ամբողջ մարմինը՝ ավելի քան 100 հիվանդություն. Ուռուցքաբանի դեղատոմս

Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում եզակի բաղադրատոմս, որը հորինել է ուռուցքաբանը, ով այն հաջողությամբ օգտագործում է մեր ժամանակների ամենածանր հիվանդությունների դեմ։

Ձեզ անհրաժեշտ է միայն պարզ բաղադրիչներ, և դուք կարող եք այն շատ արագ պատրաստել:
Այս բնական միջոցը հիանալի  կանխարգելիչ է քաղցկեղի և հարյուրից ավելի այլ հիվանդությունների դեմ։

Նրա բուժիչ բաղադրությունն ի վիճակի է վերականգնել բոլոր ներքին օրգանների աշխատանքը, ամրապնդել իմունիտետը, բարելավել նյութափոխանակությունը, բարելավել արյան կազմը և մաքրել զարկերակները։

Բուժիչ միջոցի պատրաստման բաղադրիչները.
7 կիտրոն
7 պճեղ սխտոր
500 մլ բնական մեղր
250 գր բողբոջած ցորեն
300 գր ընկույզ (մաքրած)

 



Ծլած ցորենը լցնել բլենդերի մեջ և մանրացնել։ Այնուհետեւ ավելացնել ընկույզը, սխտորը եւ կեղեւով 3 կիտրոն։ Մնացած 4 կիտրոնները քամեք և հյութը ավելացրեք զանգվածին։ Ավելացնել մեղր և խառնել ամեն ինչ մինչև հարթ լինի:
Խառնուրդը դրեք ստերիլիզացված ապակե տարայի մեջ և լավ փակեք։

Խառնուրդը պահել միայն սառնարանում։ Թողեք խառնուրդը մնա 3-4 օր, այնուհետև այն պատրաստ է օգտագործման։

Տարբերակ 1. նախաճաշից, ճաշից և ընթրիքից 30 րոպե առաջ և քնելուց առաջ 1-2 թեյի գդալ:

Տարբերակ 2. ուռուցքաբանական հիվանդությունների դեպքում՝ յուրաքանչյուր երկու ժամը մեկ ընդունել 1-2 թեյի գդալ:

 

 

Եթե ​​առողջական լուրջ խնդիրներ ունեք, ապա ժողովրդական միջոցների ընդունումից առաջ խորհուրդ է տրվում խորհրդակցել ձեր բժշկի հետ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը