Ես տեսա, թե ինչպես է տատիկս ամեն օր ուտում 2 մեխակ․ Ահա թե ինչու

Դիտումներ 660

Ես տեսա, թե ինչպես է տատիկս ամեն օր ուտում 2 մեխակ․ Ահա թե ինչու

Չորացրած մեխակի բողբոջներն ունեն նաև այլ բուժիչ հատկություններ։ Միևնույն ժամանակ, այն էժան է դեղատան դեղերի համեմատ: Ինչի համար օգտագործել օգտագործել․

1. Որդերից.

Պահանջվում է մեխակ (մի քանի բողբոջ) ծամել ուտելուց կես ժամ առաջ՝ օրը երկու անգամ։

 

 

Դա կարելի է անել կանխարգելման նպատակով, և բացի այդ, երբ որդերն արդեն վնասում են ձեզ, օրգանիզմը կազատվի անցանկալի հելմինտներից։

Բացի այդ, պաթոգեն բակտերիաները, օրինակ՝ տուբերկուլյոզի բացիլը, ստաֆիլոկոկը, վախենում են մեխակներից։



2. Կոկորդի և բերանի խոռոչի բորբոքումից.

Օրական 2 մեխակի բողբոջ ծամելիս դա կօգնի նաև լնդերի բորբոքմանը, բացի ստոմատիտից։ Երբ կոկորդի ցավ կա՝ բավական է 1-2 մեխակի բողբոջ ծամել, և ցավը կվերանա, դուք կմոռանաք բերանի տհաճ հոտի մասին։

 

 

3. Մարսողական խնդիրների դեպքում.

Մեխակը կբարելավի նյութափոխանակությունը, մարսողական գործընթացը, ինչը կնպաստի քաշի կորստին, կվերականգնի աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը և կվերացնի մետեորիզմը։ 



Դրա համար անհրաժեշտ է վերցնել 1 թեյի գդալ մեղր եւ երկու մեխակ, զանգվածը ծամել՝  ուտելուց 20 րոպե առաջ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը