Ես տեսա, թե ինչպես է տատիկս ամեն օր ուտում 2 մեխակ․ Ահա թե ինչու
Չորացրած մեխակի բողբոջներն ունեն նաև այլ բուժիչ հատկություններ։ Միևնույն ժամանակ, այն էժան է դեղատան դեղերի համեմատ: Ինչի համար օգտագործել օգտագործել․
1. Որդերից.
Պահանջվում է մեխակ (մի քանի բողբոջ) ծամել ուտելուց կես ժամ առաջ՝ օրը երկու անգամ։
Դա կարելի է անել կանխարգելման նպատակով, և բացի այդ, երբ որդերն արդեն վնասում են ձեզ, օրգանիզմը կազատվի անցանկալի հելմինտներից։
Բացի այդ, պաթոգեն բակտերիաները, օրինակ՝ տուբերկուլյոզի բացիլը, ստաֆիլոկոկը, վախենում են մեխակներից։
2. Կոկորդի և բերանի խոռոչի բորբոքումից.
Օրական 2 մեխակի բողբոջ ծամելիս դա կօգնի նաև լնդերի բորբոքմանը, բացի ստոմատիտից։ Երբ կոկորդի ցավ կա՝ բավական է 1-2 մեխակի բողբոջ ծամել, և ցավը կվերանա, դուք կմոռանաք բերանի տհաճ հոտի մասին։
3. Մարսողական խնդիրների դեպքում.
Մեխակը կբարելավի նյութափոխանակությունը, մարսողական գործընթացը, ինչը կնպաստի քաշի կորստին, կվերականգնի աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը և կվերացնի մետեորիզմը։
Դրա համար անհրաժեշտ է վերցնել 1 թեյի գդալ մեղր եւ երկու մեխակ, զանգվածը ծամել՝ ուտելուց 20 րոպե առաջ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։