Ես սկսեցի ճիշտ օգտագործել այս վիտամինը, և իմ մաշկը աներևակայելի փոխվեց. Ես հիացած եմ

Դիտումներ 7471

Ես սկսեցի ճիշտ օգտագործել այս վիտամինը, և իմ մաշկը աներևակայելի փոխվեց. Ես հիացած եմ

Մենք ձեզ առաջարկում ենք վիտամին E-ի վրա հիմնված լավագույն բաղադրատոմսերը, որոնց օգտագործումը արագ կվերացնի մաշկի բոլոր թերությունները, իսկ կնճիռները զգալիորեն կթուլանան յուրաքանչյուր օգտագործումից հետո:

Գաղտնիք չէ, որ վիտամին E-ի լավագույն աղբյուրները բնական մթերքներն են, բայց մենք կարող ենք օգտագործել վիտամին E-ն նաև պարկուճներով, ինչը շատ հարմար է, եթե բավարար ժամանակ չունեք բնական միջոցներ պատրաստելու համար։
Ահա թե ինչպես ճիշտ օգտագործել վիտամին E-ն մեր մաշկի գեղեցկության և երիտասարդության համար:

Գազարի և ավոկադոյի դիմակ
Երկու մթերքներն էլ հարուստ են վիտամին E-ով։ Փոքր քանակությամբ գազար եփեք մարմանդ կրակի վրա, հովացրեք և մանր կտրատեք։ Վերցրեք 2 ճաշի գդալ գազարի խյուս, 2 ճաշի գդալ թարմ ավոկադոյի խյուս և ավելացրեք 8 պարկուճ վիտամին E, լավ խառնեք և դիմակը պատրաստ է։
Օգտագործելուց առաջ լվացեք ձեր մաշկը տաք ջրով, որպեսզի բացվեն ձեր ծակոտիները և թույլ տվեք, որ ձեր մաշկը ներծծի դիմակից ձեզ անհրաժեշտ սննդանյութերը: Այնուհետև դիմակը քսեք դեմքին, պարանոցին և դեկոլտեին 20 րոպե, ապա հեռացրեք սառը ջրով։

Բանանի դիմակ վիտամին E-ի պարկուճներով
Պատրաստեք 2 ճաշի գդալ բանանի խյուս և ավելացրեք վիտամին E 5-ից 8 պարկուճ և քսեք մաքուր մաշկին 30 րոպե։ Լվացեք սառը ջրով։

Ձվի դիմակ վիտամին E-ով
1 դեղնուցը 3-5 պարկուճից խառնեք վիտամին E-ի հետ և քսեք դեմքի, պարանոցի և դեկոլտեի մաքուր մաշկին 30 րոպե։ Լվանալ տաք ջրով։
Այս դիմակները արեք ամեն երեկո 10 օր, իսկ հետո՝ ամեն օր։ Ձեր մաշկը կդառնա ավելի հարթ, ամուր և առողջ։
Խորհուրդ է տրվում ամեն օր օգտագործել վիտամին E-ով հարուստ մթերքներ, որոնք կօգնեն պահպանել ձեր մաշկը առողջ և երիտասարդ:
Հետևյալ մթերքները պարունակում են վիտամին E՝ գազար, ավոկադո, ձվի դեղնուց, ցորենի հաց, կտավատի սերմի յուղ, կոկոսի յուղ, կանաչ տերևավոր բանջարեղեն, սպանախ, նուշ, պնդուկ, ձիթապտուղ, ընկույզ, քնջութի սերմեր, չիա և կտավատի սերմեր։



Պատրաստեք շատ համեղ և վիտամիններով հարուստ չինական ուտեստ ընդամենը 30 րոպեում

Այս ուտեստը իդեալական տարբերակ է ճաշի կամ ընթրիքի համար։ Այս ուտեստի բաղադրատոմսը ներկայացված է ստորև․

 

Բաղադրամասեր․

Հավի միս

Պղպեղ

Սոխ

Գազար

Բուսական յուղ (60-80 մլ.)

Սոյայի սոուս

Եգիպտացորենի օսլա

կոճապղպեղի փոշի

Շաքարավազ

Կանաչ սոխ (ըստ ճաշակի)

Սխտոր

Քնջութ (ըստ ցանկության)

 

 

 

 

Այսպիսով, լվացեք հավի բդիկնեը հոսող սառը ջրի տակ և չորացրեք թղթե անձեռոցիկներով: Անհրաժեշտության դեպքում մսից նախ հանեք մնացած փետուրները։

Մաքրել սոխը, գազարն ու սխտորը։ Բուլղարական պղպեղից հանում ենք սերմերը։ Լվացեք բանջարեղենը սառը ջրով և չորացրեք:

Կտրել գազարը, սոխը բաժանել մեծ խորանարդիկների, իսկ բուլղարական պղպեղը՝ քառակուսիների։

Տեղադրեք կաթսայի մեջ: Լցնել բուսայուղի մեջ և լավ տաքացնել բարձր ջերմաստիճանի վրա։

Բանջարեղենն ավելացնել կաթսայում: Եփել բարձր ջերմության վրա՝ անընդհատ խառնելով, մինչև սոխը թափանցիկ դառնա։ Կաթսայի մեջ շատ երկար մի թողեք սոխը, գազարն ու պղպեղը։ Բանջարեղենը պետք է լինի խրթխրթան:



Պատրաստի բանջարեղենի խառնուրդը հանում ենք առանձին ամանի մեջ:

Ավելացրեք հավի միսը մնացած յուղի մեջ:

Բարձր ջերմության վրա, անընդհատ խառնելով, եփել մինչև ոսկեգույն ախորժելի կեղև հայտնվի։

Այնուհետև կաթսայի տակի կրակը նվազագույնի հասցրեք, հավի միսը կափարիչով փակեք և թողեք 20-30 րոպե։ Այս ընթացքում հավը կհասնի լիարժեք պատրաստության։ Ամեն 5 րոպեն մեկ բացեք կափարիչը և խառնեք։ Եթե ​​միսը սկսում է այրվել, ապա լցնել մի քիչ ջուր։

 

 

 

Այս ընթացքում սոյայի սոուսը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել օսլան և շաքարավազը։ Խառնել մինչև միասեռ զանգված լինի:

Տապակած բանջարեղենը ավելացնել հավի միսին և լցնել պատրաստի սոուսը։

Անընդհատ խառնելով՝ թող թանձրանա սոուսը։

Պատրաստի ուտեստի վրա ավելացնել մանր կտրատած կանաչ սոխ։

Ցանկության դեպքում մատուցելիս շաղ տալ քնջութի սերմեր։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը