Ես սառեցրել եմ 8 լիտր բորշ. Ցույց տամ, թե ինչ է կատարվել նրա հետ մեկ շաբաթ անց
Դիտումներ 1481
Այո, ես հիմա սառցախցիկում ունեմ 8 լիտր սառեցված բորշ։
Մեկ շաբաթ առաջ ինձ մոտ ոգեշնչում եկավ. ես պարզապես ուզում էի ամեն ինչ և ավելին պատրաստել մի քանի օր առաջ:
Բորշը, իրոք, պահպանեց և՛ գույնը, և՛ համը, և՛ բույրը և ուտում էին մեծ ախորժակով:
Իսկ ինչ, թող ամեն դեպքում լինի, հանկարծ էլ կտրուկ բորշ ուզես, ու 10 րոպե հետո սեղանին դրվի։
Ի՞նչ կարծիքի եք այս մասին։
Արժե՞ դա անել, թե՞ ոչ: Իսկ պատրաստի կերակուրները ինքներդ սառեցնում եք, թե ոչ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Ամենաընթերցվածը