Ես պարզեցի, թե ինչու է սուր փշոտ կողմը քերիչի վրայի

Դիտումներ 769

Ես պարզեցի, թե ինչու է սուր փշոտ կողմը քերիչի վրայի

Գրեթե բոլորը տասնամյակներ շարունակ օգտագործում են քերիչ խոհանոցում և մինչ օրս չգիտեն, թե ինչի համար են նախատեսված դրա որոշ հատվածները։

 

 

Եվ այս հարցին ինձ պատասխանեց տարեց մորաքույրս. Պարզվում է՝ սովետական ​​տնային տնտեսուհիները բանջարեղենն ու մրգերը քամում էին այս կողմով, որպեսզի դրանցից ավելի քամեն հյութը։ Ադպես խյուս է ստացվում, որը տվել են երեխաներին և իրենք խմեն կամ ուտեն։



 Խյուսի պատրաստման այս մեթոդից գրեթե բոլորը հրաժարվեցին՝ բոլոր քերիչները մետաղական են, և երբ խնձոր քսես, նման հյութի մեջ օգտակար բան չի մնա։

 

 

Պայմանավորված է նրանով, որ քերիչ կողմն այլեւս չի օգտագործվել, և դրա անմիջական նպատակը մոռացվել է։ Այսօր հյութի և կարտոֆիլի խյուսի և հյութի համար շատ սարքեր կան, դրա շնորհիվ քերիչով հնարավոր է մանրացնել կրեկերները, մանրացնել հատիկավոր համեմունքներ, ընկույզներ և քերել ցիտրուսների կեղևները։

 



Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը