Ես մեկ ամեն օր խմեցի մեկ բաժակ բուսական ըմպելիքից, և վերջում ես սկսեցի ինձ ավելի լավ զգալ, քան երբևէ․ Ահա ինչ է այն պարունակում
Սա պարզապես բուսական կոկտեյլ չէ, այն բուժիչ շիճուկ է լյարդի համար: Մի օր առողջական խնդիրներ ունեցա, և բժիշկը հակաբիոտիկների կուրս նշանակեց։
Դեղորայք ընդունելուց հետո ինձ սարսափելի էի զգում.
Պատահաբար տեսնելով այս կոկտեյլի բաղադրատոմսը, ես ոգեշնչվեցի և որոշեցի փորձել այն պատրաստել: Համեղ ըմպելիք, որը մաքրում է օրգանիզմը.
Ես մեկ շաբաթ առողջ սնվեցի և ամեն օր խմեցի մեկ բաժակ բուսական ըմպելիքից, և վերջում ես սկսեցի ինձ ավելի լավ զգալ, քան երբևէ: +
Բուսական կոկտեյլի բաղադրատոմսը․
3 գազար
2 կանաչ խնձոր
1 ճակնդեղ
0,5 կիտրոն առանց կեղևի
Մի կտոր թարմ կոճապղպեղի արմատ
Մի քանի տերև գազար կամ սպանախ
Բոլոր բանջարեղենները լվանալուց և կեղևից մաքրելուց հետո մանրացնել բլենդերով։ Խտացրած բուսական ըմպելիքին ավելացրեք 2 բաժակ ջուր։ Օգտագործեք այն սառը վիճակում, պատրաստ պահեք սառնարանում:
Ֆլավոնոիդներով և վիտամին A-ով հարուստ գազարը սնուցում է լյարդը։ Խնձորի մեջ հայտնաբերված պեկտինը օգնում է վերացնել տոքսինները: Կանաչ գազարի տերևներն ապահովում են արյան լավ շրջանառություն և ամրացնում իմունային համակարգը։
Կոճապղպեղն ու կիտրոնը նպաստում են աղեստամոքսային տրակտի գերազանց աշխատանքին, թեթևացնում են փքվածությունը և բարելավում նյութափոխանակությունը։
Հում ճակնդեղը պարունակում է մեծ քանակությամբ բջջանյութ, որն օգտակար է աղիների համար։
Զգացեք բուժիչ ազդեցությունը ինքներդ ձեզ վրա, լյարդը կմաքրվի և կդադարի անհանգստացնել ձեզ: Ահա թե ինչպես մաքրել լյարդը ճարպից և վերականգնել նրա բոլոր գործառույթները։
Այս համեղ թեյը լուծում է երիկամների քարերը, մաքրում է լյարդը. Բաղադրատոմսը անպայման կասենք ձեզ
Ունենալով ուժեղ հակաբակտերիալ, հակամակաբույծ, հակաբորբոքային և հակավիրուսային հատկություններ՝ կոճապղպեղը ամենահզոր և օգտակար մթերքներից է։
Այս արմատը նպաստում է ընդհանուր առողջությանը, քանի որ այն լի է մի շարք հանքանյութերով, հակաօքսիդանտներով, վիտամին C-ով և մագնեզիումով:
Կոճապղպեղի օգտակար հատկությունները դարեր շարունակ օգտագործվել են ասթմայի, սրտի հիվանդությունների, մարսողության խանգարման, թույլ իմունիտետի և ցավազրկման համար:
Կոճապղպեղի թեյ խմելը կանխում է տարբեր առողջական խնդիրներ, քանի որ այն ունի օգտագործման լայն շրջանակ.
ամրացնում է իմունային համակարգը,
պայքարում վարակների դեմ
բուժում է հերպեսը, մրսածությունը, գրիպը
բարելավում է արյան շրջանառությունը
Ահա թե ինչպես պատրաստել համեղ և շատ առողջարար կոճապղպեղով թեյ.
Բաղադրությունը.
¼ թեյի գդալ աղացած կոճապղպեղ
¼ թեյի գդալ աղացած քրքում
կոկոսի կաթ
մեղր
1 բաժակ ջուր
Այս ըմպելիքի պատրաստումը պարզ է և հեշտ։ Եռացնել ջուրը, ավելացնել կոճապղպեղն ու քրքումը և թողնել եփ գա 8-10 րոպե։
Դրանից հետո պարզապես ավելացնել կաթը, ապա քամեք և վայելեք թեյը։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։