Ես երբեք չեմ դադարում պատրաստել այս համեղ դդմի հյութը
Դիտումներ 2257
Բաղադրություն.
դդում - 2 կգ
շաքարավազ - 200 գր
երկու մեծ նարնջի հյութ
կիտրոնաթթու - 0,5 թեյի գդալ
Դդումը կտոր-կտոր ենք անում ու դնում կաթսայի մեջ, ջրով լցնում, որ ծածկի ու կրակի վրա դնում։ Եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև դդումն ամբողջությամբ եփվի։
Դդումը բլենդերով մանրացրեք:
Լցնել նարնջի հյութի մեջ, ավելացնել շաքարավազ, կիտրոնաթթու և կրկին կրակի վրա դնել։
Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնելով շաքարավազ կամ կիտրոն։
Հյութը հասցրեք եռման աստիճանի և լցրեք ստերիլ բանկաների մեջ և փակեք կափարիչները։
Ամենաընթերցվածը