Ես երբեք չեմ դադարում պատրաստել այս համեղ դդմի հյութը

Դիտումներ 2257

Ես երբեք չեմ դադարում պատրաստել այս համեղ դդմի հյութը

Բաղադրություն.
դդում - 2 կգ
շաքարավազ - 200 գր
երկու մեծ նարնջի հյութ
կիտրոնաթթու - 0,5 թեյի գդալ

 



Դդումը կտոր-կտոր ենք անում ու դնում կաթսայի մեջ, ջրով լցնում, որ ծածկի ու կրակի վրա դնում։ Եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև դդումն ամբողջությամբ եփվի։

 


Դդումը բլենդերով մանրացրեք:
Լցնել նարնջի հյութի մեջ, ավելացնել շաքարավազ, կիտրոնաթթու և կրկին կրակի վրա դնել։



Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնելով շաքարավազ կամ կիտրոն։
Հյութը հասցրեք եռման աստիճանի և լցրեք ստերիլ բանկաների մեջ և փակեք կափարիչները։



Ամենաընթերցվածը