Ես չգիտեի, որ բազուկով կարող եմ առողջանալ․ Ահա ինչ է պետք անել
Բազուկով օրգանիզմը մաքրելու համար հարկավոր է այսպես անել․
700 գ ճակնդեղը քերել, լցնել 1,5 լիտր եռման ջրի մեջ և եփել 20 րոպե՝ առանց եռման աստիճանի հասցնելու։ Վերցնել կրակից և թողնել 1 ժամ։ Քամեք արգանակը, նոսրացրեք ջրով 1։10 հարաբերակցությամբ և խմեք 1/3 բաժակ ամբողջ օրվա ընթացքում։
Որպես բավականին էժան և հեշտ պատրաստվող մթերք՝ ճակնդեղն ունի բազմաթիվ առողջարար օգուտներ:
Այսպիսով, այն օգնում է պահպանել մարդու մարմնի բազմաթիվ համակարգերի առողջությունը, այդ թվում՝ արտազատվող, սրտանոթային և մարսողական:
Հայտնի է, որ ճակնդեղը պարունակում է մեծ քանակությամբ կալիում, որն իր հերթին շատ բարերար ազդեցություն է ունենում մարդու առողջության վրա։
Այն օգտակար է հենաշարժական համակարգի, սրտի աշխատանքի և արտազատման համակարգի համար, ինչպես նաև օգնում է նվազեցնել կալցիումի և նատրիումի մակարդակը, օգտակար է երիկամներում քարերի և օստեոպորոզի կանխարգելման համար։
Ի թիվս այլ բաների, ճակնդեղը շատ հարուստ է E և C վիտամիններով:
Կանոնավոր օգտագործման դեպքում ճակնդեղը հիանալի կանխարգելում է սակավարյունությունը՝ շնորհիվ երկաթի բարձր պարունակության, և այս բանջարեղենը նաև հիանալի է փորկապության դեպքում՝ սննդային մանրաթելերի շնորհիվ:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։