Ես այսպես եմ կանաչին պահում ձմռան համար
Ինչպե՞ս երկար պահել թարմ սամիթը : Այս բուրավետ կանաչին կարելի է ավելացնել գրեթե ցանկացած մսի կամ ձկան ուտեստների, ապուրների, աղցանների մեջ: Իհարկե, դուք ցանկանում եք, որ սամիթը թարմ մնա առանց չորանալու կամ սառեցնելու:
Բայց արդյոք դա նույնիսկ հնարավոր է: Այնուամենայնիվ, դուք չեք կարող ցատկել ձեր գլխից վեր:
Սովորական ապակե տարան կօգնի երկար ժամանակ թարմ սամիթը։ Սամիթն առանձնացրեք խոշոր ցողուններից։ Դրանք ձեզ ընդհանրապես պետք չեն լինի, կարող եք աղբարկղը նետել։ Լվացեք կանաչիի միայն բարակ կտորները և չորացրեք դրանք թղթե սրբիչների վրա:
Կարևոր է հաշվի առնել այն փաստը, որ սամիթը պարզապես պետք է չորանա լվանալուց հետո : Բայց երբեք չչորանալ արևի տակ: Հակառակ դեպքում, նրա համը, անշուշտ, սպասվածից շատ ավելի վատ կլինի։ Սամիթի տարաները լավ լվացեք և նույնպես չորացրեք, որպեսզի հեղուկի նշույլ անգամ չմնա։
Այնուհետև սամիթը դրեք բանկաների մեջ և փակեք դրանք կափարիչներով։ Ավելի լավ է օգտագործել բազմակի օգտագործման կափարիչներով տարաներ: Բանկաների ներսում պետք է շատ կանաչի լինի։ Նման սամիթը կարող է մնալ 2-3 ամիս, ինչը նույնպես շատ արժանի արդյունք է։