Ես այն օգտագործում եմ տարին 2 անգամ և չեմ հիվանդանում. Այս բաղադրատոմսը ես օգտագործում եմ արդեն տասը տարի է

Դիտումներ 951

Ես այն օգտագործում եմ տարին 2 անգամ և չեմ հիվանդանում. Այս բաղադրատոմսը ես օգտագործում եմ արդեն տասը տարի է

Ոչ մի սեզոնային խոլերա ինձ չի անհանգստացնում:

Բաղադրությունը՝
կիտրոն - 3 հատ
ընկույզ - 200 գրամ
 չամիչ, ծիրանի չիր և սալորաչիր - 150 գրամ
մեղր - 200 գրամ
մասուրի օշարակ

 



Պետք է մանրացնել կիտրոնը, ընկույզը, չամիչը, չորացրած ծիրանն ու սալորաչիրը և լցնել ապակե տարայի մեջ, ավելացնել մեղրը և մասուրի օշարակը, լավ խառնել և մեկ շաբաթ դնել զով տեղում: 



Բուժիչ միջոցն ընդունեք օրը մեկ անգամ՝ մեկ ճաշի գդալ դատարկ ստամոքսին։ ⠀ Բուժման ընթացքը` մինչև խառնուրդի ավարտը։ Նման բուժումը լավ է իրականացնել տարին երկու անգամ՝ գարնանը և աշնանը:

 

 



Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը