Ես այն օգտագործում եմ տարին 2 անգամ և չեմ հիվանդանում. Այս բաղադրատոմսը ես օգտագործում եմ արդեն տասը տարի է
Դիտումներ 951
Ոչ մի սեզոնային խոլերա ինձ չի անհանգստացնում:
Բաղադրությունը՝
կիտրոն - 3 հատ
ընկույզ - 200 գրամ
չամիչ, ծիրանի չիր և սալորաչիր - 150 գրամ
մեղր - 200 գրամ
մասուրի օշարակ
⠀
Պետք է մանրացնել կիտրոնը, ընկույզը, չամիչը, չորացրած ծիրանն ու սալորաչիրը և լցնել ապակե տարայի մեջ, ավելացնել մեղրը և մասուրի օշարակը, լավ խառնել և մեկ շաբաթ դնել զով տեղում:
Բուժիչ միջոցն ընդունեք օրը մեկ անգամ՝ մեկ ճաշի գդալ դատարկ ստամոքսին։ ⠀ Բուժման ընթացքը` մինչև խառնուրդի ավարտը։ Նման բուժումը լավ է իրականացնել տարին երկու անգամ՝ գարնանը և աշնանը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Ամենաընթերցվածը