Ես այլևս հավ չեմ խաշում և չեմ տապակում․ Ես այն լցնում եմ այս զանգվածի մեջ և ստանում համեղ ընթրիք

Դիտումներ 372

Ես այլևս հավ չեմ խաշում և չեմ տապակում․ Ես այն լցնում եմ այս զանգվածի մեջ և ստանում համեղ ընթրիք

Երբեք չէի մտածի, որ ամենասովորական կեֆիրը կարող է այդքան լավ ընդգծել հավի համը։ Սա շատ արագ և հեշտ պատրաստվող բաղադրատոմս է։ Ամենակարևորն այն է, որ ընդհանրապես պետք չէ կանգնել վառարանի մոտ։ Այս բաղադրատոմսը կատարյալ է նրանց համար, ովքեր չեն ցանկանում անհանգստանալ աշխատանքից հետո ընթրիք պատրաստելով։ Ամեն ինչ հնարավորինս պարզ է և շատ արագ: 

 

 

Անցնենք պատրաստմանը.
1. Հավի միսը լցրեք խորը տարայի մեջ։ Այնուհետև սոխը մանր կտրատել և ավելացնել մսին։
2. Հետո ավելացնում եմ աղ, աղացած սև պղպեղ, քաղցր պապրիկան և մանր կտրատած սխտորը։ Ամեն ինչ խառնում եմ:

 



3. Հետո հավի միսը լցնում եմ կեֆիրով։ Ճաշատեսակի պարունակությունը խառնում եմ, հավի միսը 20-30 րոպե թողնում, որ մարինացվի, կես ժամ հետո կեֆիրից հանում եմ միսը։
4. Այդ ընթացքում ես մաքրում եմ կարտոֆիլը և մանր կտրատում։

 

 

Հավի մսից մնացած կեֆիր-սոխի զանգվածի մեջ լցնում եմ կարտոֆիլի կտորները։ 
5. Թխելու կաթսան պատում եմ բուսայուղով և մեջը լցնում կարտոֆիլը կեֆիրի միջուկի հետ։ Կարտոֆիլը գդալով հավասարաչափ բաշխում եմ կաղապարի ամբողջ հարթության վրա։

 



6. Մարինացված միսը դնում եմ կարտոֆիլի վրա և ուտեստը դնում եմ նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 50-70 րոպե։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը