Գանձ եմ գտել, 250 տարվա տորթի բաղադրատոմս է․ Կիսվում եմ բաղադրատոմսով, անպայման պատրաստեք այս հրաշքը
Ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները.
ձու 3 հատ;
շաքարավազ 130 գ;
կաթ 200 մլ;
ալյուր 200 գ;
վանիլին 10 գ;
փխրեցուցիչ 10 գ;
հատապտուղներ 300 գ.
Ձվերը հարում ենք շաքարավազի և վանիլինի հետ՝ ըստ ճաշակի, հարումով հարում ենք մինչև շաքարավազը լուծվի։
Ավելացնել կաթը և հարել։ Լցնել փխրեցուցիչով խառնած մաղած ալյուրը, լավ հունցել խմորը։
Լցնել հատապտուղները խմորի մեջ և խառնել։
Հուշում. որպեսզի հատապտուղները թխելու ընթացքում շատ հյութ չթողնեն, խառնեք դրանք մեկ ճաշի գդալ օսլայի հետ։
Թխել 180 աստիճան ջերմաստիճանում մոտ 30-40 րոպե։
Ապա հանում ենք և թողնում ենք սառչի։ Շաղ տալ շաքարի փոշիով և մատուցել։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։