Ես ամեն առավոտ սխտորի այս լուծույթն եմ եմ խմում․ Օգուտներ կան, բայց հոտ չկա

Դիտումներ 437

Ես ամեն առավոտ սխտորի այս լուծույթն եմ  եմ խմում․ Օգուտներ կան, բայց հոտ չկա

Շատերը խուսափում են սխտոր ավելացնել աղցաններին և տաք ուտեստներին, ոչ այնքան այն պատճառով, որ այն ունի տհաճ հոտ։ Բայց սխտորի մեջ պարունակվող նյութերն արդյունավետ են բազմաթիվ հիվանդությունների կանխարգելման համար. առանց պատճառի չէ, որ այն տարբեր հիվանդությունների դեմ պայքարի ժողովրդական միջոցների տարածված բաղադրիչն է:

Հին ժամանակներից այն օգտագործվել է որպես բնական հակասեպտիկ և հակաբիոտիկ դիզենտերիա, խոլերա, տուբերկուլյոզի և որովայնային տիֆի դեպքում։ Չինացիներն ու կորեացիներն այն օգտագործում են ամբողջական (այլընտրանքային) բժշկության մեջ, ճապոնացիները քաղվածքն ավելացնում են արոմաթերապիայի համար նախատեսված բուժիչ յուղերին։ Նույնիսկ այն մարդիկ, ովքեր հեռու են հիվանդությունների բուժման ավանդական մեթոդներից, օրինակ, գովաբանում են անոթները մաքրող սխտորի թուրմը, որն ընդունվում է կուրսերում (իհարկե, բժշկի հետ խորհրդակցելուց հետո):

Սխտորի հիմնական օգտակար հատկություններից մեկը իմունային համակարգի ամրապնդումն է, ինչը կարևոր է սեզոնային մրսածության և վիրուսային հիվանդությունների ժամանակ։ Այն ուտելը լուծում է նրանց համար, ովքեր չեն կարող գնել թանկարժեք սինթեզված դեղատնային մուլտիվիտամիններ իրենց ընտանիքի բոլոր անդամների համար։

Սխտորը C և B խմբի վիտամինների, ինչպես նաև յոդի, սելենի, ֆոսֆորի, մանգանի, նատրիումի, կալցիումի (դեֆիցիտը հանգեցնում է փխրուն ոսկորների) և կալիումի (այս տարրը սրտի նորմալ աշխատանքի բանալին է):

Ահա ինչպես կարող եք օգտագործել սխտորը՝ առողջանալու համար․

 

Առավոտյան տրորեք (կուլ տալու համար՝ հաբերի պես, ոչ թե ծամելու) մի քանի պճեղ սխտոր, ընդունեք դատարկ ստամոքսին մի բաժակ սառը ջրով։ 



Ահա թե ինչու պետք է յուրաքանչյուր 3 օրը մեկ ուտել 6 պճեղ տապակած սխտոր

Սխտորը հզոր բնական հակաբիոտիկ է : Նույնիսկ սխտոր ուտելուց 24 ժամ անց այն շարունակում է ակտիվորեն ազդել օրգանիզմի վրա: Սպանելով մակաբույծներին և օգնելով ազատվել տոքսիններից՝ այս եզակի մթերքը նպաստում է ներքին օրգանների ապաքինմանը և օգնում է բուժել նույնիսկ քրոնիկական հիվանդությունները։

 

 

Օգտակար է սխտոր ուտել՝ տապակած կամ ջեռոցում թխած։ Այսպես պատրաստված սխտորը սուր հոտ ու համ չունի, սակայն պահպանում է իր բուժիչ հատկությունները՝ ամբողջությամբ՝ ներծծվելով օրգանիզմի կողմից։

Սովորություն դարձրեք 2-3 օրը մեկ նման սխտոր պատրաստելը, և դուք հաճելիորեն կզարմանաք ձեր առողջական վիճակից։ Սխտորը զգալիորեն կնվազեցնի արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը, կմաքրի զարկերակները և կօգնի ազատվել ճնշման խնդիրներից։ 



Թխած և տապակած սխտորն ունի բարձր սննդային արժեք, լուծում է մշտական ​​հոգնածության և թուլացած իմունիտետի խնդիրը։ Առանձին-առանձին ուզում ենք նշել, որ նման ուտեստը կարող է օգնել ձեզ նիհարել: Նյութափոխանակությունն արագացնելու համար արժե 2 օրվա ընթացքում առնվազն 1 անգամ հատուկ եղանակով պատրաստված 6 պճեղ սխտոր ուտել։

Հիշեք, որ այս միջոցն օգտագործելիս պետք է շատ հեղուկներ խմել: Մարմնի յուրաքանչյուր բջիջ կմաքրվի և կերիտասարդանա այս սխտորով բուժումից 2 շաբաթ հետո։

 

 

Առաջարկեք ձեր ընկերներին փորձել այս բնական դեղամիջոցը, սխտորը կարող է փոխարինել բազմաթիվ դեղագործական պատրաստուկների և բարելավել ձեր առողջությունը:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը