Ես Նոր տարվա բլինչիկները հիմա եմ պատրաստում և սառցախցիկում պահում․ Սա բլինչիկի այնպիսի բաղադրատոմս, որ հանգիստ կարող եք պահպանել սառցախցիկում

Դիտումներ 702

Ես Նոր տարվա բլինչիկները հիմա եմ պատրաստում և սառցախցիկում պահում․ Սա բլինչիկի այնպիսի բաղադրատոմս, որ հանգիստ կարող եք պահպանել սառցախցիկում

Ամանորյա վերջին օրերի խառնաշփոթությունից խուսափելու համար, շատերը նախօրոք են պատրաստում բլինրիկները, իշլի քյուֆթան, կիևյալ կոտլետները և այլն ․․․

 

 

Այսօր ձեզ ենք ուզում առաջարկել բլինչիկի այնպիսի բաղադրատոմս, որ հանգիստ կարող եք պահպանել սառցախցիկում։ Համային և որոկային ոչ մի փոփոխության չի ենթարկվի։



Այսպիսով, նախ պետք է պատրաստենք բլինչիկի լիստերը (նրբաբլիթի շերտերը), այնուհետև համեղ միջուկը։ Բոլոր մանրամասները, պատրաստման եղանակը և բաղադրիչների քանակները դիտեք տեսանյութում ՝ 

 

 



Ամանոր (Կաղանդ, Նոր տարի), տոն, նշվում է տարբեր ժողովուրդների կողմից ընդունված օրացույցում ընթացիկ տարվա վերջին օրվա և հաջորդ տարվա առաջին օրվա գիշերը։ Նոր տարին նշելու սովորույթը գոյություն ուներ դեռևս մ.թ.ա. 3-րդ հազարամյակում ՝ Միջագետքում։

Ամանորով նշում են տարվա սկիզբը։ Տարին ժամանակի սահմանն է, որը վերցրած է բնությունից։ Դա այն ժամանակաշրջանն է, որի ընթացքում Երկիր մոլորակը կատարում է մի լրիվ պտույտ Արեգակի շուրջը։ Երկրի կատարած շրջապտույտը հավասար է 934 միլիոն կիլոմետրի, որն անցնում է մեծ արագությամբ։

Հունվարի 1-ը՝ որպես տարվա սկիզբ, սահմանվել է Հռոմի կայսր Հուլիոս Կեսարի կողմից մ.թ.ա. 46 թվականին։ Հին Հռոմում այդ օրը նվիրված էր Յանուսին՝ ընտրության, դռների և բոլոր սկզիբների աստծուն։ Հունվար ամիսն իր անվանումը ստացել է հենց Յանուս աստծու անունից, որին պատկերում էին երկու երեսով, որոնցից մեկը նայում էր առաջ, իսկ մյուսը՝ ետ։



Ամենաընթերցվածը