Ես 56 տարեկան եմ, և այս միջոցը վերականգնել է իմ տեսողությունը, հեռացնել ճարպը լյարդից և ամբողջությամբ մաքրել հաստ աղիքս

Դիտումներ 1441

Ես 56 տարեկան եմ, և այս միջոցը վերականգնել է իմ տեսողությունը, հեռացնել ճարպը լյարդից և ամբողջությամբ մաքրել հաստ աղիքս

Ճակնդեղը բանջարեղենն է, որը հիմնականում սպառվում է հում վիճակում կտեղեկացվի պահական օգուտներից, օրինակ՝ այն կարող է հեռացնել ճարպը լյարդից, կարող է օգնել ձեզ բուժել կամ բարելավել տեսողությունը։

 

Հրաշալի բուժիչ միջոց պատրաստելու համար Ձեզ հարկավոր է․

2 ճակնդեղ

2 սոխ

ձիթապտղի յուղ

քացախ

աղ ըստ ճաշակի

Ճակնդեղները մաքրել և եռացնել ջրի մեջ՝ մի պտղունց աղով, այնուհետև մանր կտրատել և լցնել ամանի մեջ։ Այնուհետև կտրատել սոխը և խառնել ճակնդեղի հետ, ապա ավելացնել ձիթապտղի յուղը, քացախը և աղը՝ ըստ ճաշակի։ Աղցանը համեմել քացախով և թողնել մեկ ժամ։ Դրանից հետո կարող եք վայելել։

Այս հիանալի աղցանը կմաքրի հաստ աղիքն ու լյարդը, ինչպես նաև կբարելավի տեսողությունը։ Ճակնդեղը շատ սննդարար և առողջարար է և պետք է լինի ձեր ամենօրյա սննդակարգի մի մասը:

 


 



Ճակնդեղի թթու․ բաղադրատոմս, որը թողել է ինձ տատիկս, ամենահամեղն է

Ձեզ հարկավոր է.
2 միջին ճակնդեղ 
6 պճեղ սխտոր
5 ճ.գ. մանդարինի հյութ
1 ճ.գ. քացախ
2 ճ.գ. բուսական յուղ
1 ճ.գ. աղացած համեմ 
0,5 թ.գ. քրքում 
2 ճ.գ աղ սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի 

 

Լվանալ և մաքրել ճակնդեղը։ Քերել այն կորեական գազարի քերիչով։
Սխտորը մանր կտրատեք կամ անցկացրեք մամլիչով։ Ավելացնել ճակնդեղի մեջ:

 


Առանձին ամանի մեջ լավ խառնում ենք մանդարինի հյութը, բուսայուղը, քացախը, քրքումը, համեմը, աղն ու պղպեղը։ Ստացված սոուսն ավելացրեք սխտորով ճակնդեղին։ Լավ խառնել։

Համեմված ճակնդեղը դրեք տարայի մեջ։ Բանկան փակեք կափարիչով և ուղարկեք մարինացնելու սառնարան` ամբողջ գիշեր:
Մատուցելուց առաջ նորից խառնել։ Այսպիսով, համեղ թթու ճակնդեղը լիովին հագեցած է սոուսով:



Կեֆիրը ճակնդեղով հրաշքներ է գործում նիհարելու հարցում

Անհրաժեշտ է օրական խմել 1-1,5 լիտր կեֆիր, ուտել 1 կգ եփած ճակնդեղ և խմել 1,5 լիտր հանքային ջուր։ Առաջին օրը ամեն ինչ արեցի հենց այսպես՝ ճակնդեղը եփեցի, կտոր-կտոր արեցի ու կեֆիրով կերա։

Միանգամից հասկացա, որ երեք ամբողջ օր չդիմացա իմ այս ծաղրանքին ու մի փոքր բարելավեցի այն։

 

 

Եփած ճակնդեղը բլենդերի մեջ աղացի կեֆիրի հետ միասին և ստացվեց հիանալի ու համեղ կոկտեյլ, որը երեք օր հաճույքով խմեցի՝ չմոռանալով հանքային ջուրը, որը հետո փոխարինեցի սովորական խմելու ջրով՝ առանց սննդակարգը խախտելու։

Արդյունքը ապշեցուցիչ էր և գերազանցեց բոլոր սպասելիքները։

Հետագայում ես խորհուրդ տվեցի այս միջոցը իմ բոլոր ընկերներին, և դա օգնեց բոլորին տարբեր ձևերով:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը