Երկու բաղադրիչներից պատրաստված հնագույն բաղադրատոմս՝ սիրտն ու անոթները բուժելու համար

Դիտումներ 513

Երկու բաղադրիչներից պատրաստված հնագույն բաղադրատոմս՝ սիրտն ու անոթները բուժելու համար

Մենք ձեզ առաջարկում ենք մի հին բաղադրատոմս, որն օգտագործվել է հազարավոր տարիներ օրգանիզմը բուժելու, ֆիզիկական և մտավոր կարողությունները ամրապնդելու և բազմաթիվ հիվանդություններ բուժելու համար։

Այս մթերքն օգնում է բարելավել մարսողությունը, նպաստում է քաշի կորստին և օրգանիզմից հեռացնում տոքսինները: Այն հարուստ է կալցիումով և կալիումով, որոնք ամրացնում են սիրտն ու արյան անոթները։ Հիանալի է մաշկի և դեմքի գույնը բարելավելու համար: Օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը և արագացնել նյութափոխանակության գործընթացները։

Բաղադրությունը՝ 

- 20 հատ թզի չիր;

- ձիթայուղ.

 

 

Վերցրեք 20 կտոր թզի չիր, յուրաքանչյուրը կիսով չափ կտրեք և դրեք տարայի մեջ։ Այնուհետև ավելացրեք ձիթապտղի յուղ, մինչև թուզն ամբողջությամբ ծածկվի։ Թողեք այս տարան սառնարանում 40 օր մնա։

Օգտագործեք 1 կես թուզ և 1 թեյի գդալ ձեթ, որի մեջ թրմել եք թուզը, խորհուրդ է տրվում ուտել նախաճաշից 5-10 րոպե առաջ։ Դուք անմիջապես կզգաք դրա բուժիչ ազդեցությունը։ Այս բուժումը կարելի է կրկնել տարին 2-3 անգամ։



Այս բանջարեղենի շնորհիվ բուժվել է սիրտս, կարգավորվել ամեն ինչ և նիհարել եմ 21 կգ

Երուսաղեմի արտիճուկը հայտնի արևածաղկի մերձավոր ազգականն է: Այն  մեծ օգուտներ է բերում օրգանիզմին: Մասնագետները պարզել են, որ Երուսաղեմի արտիճուկը ամենադիմացկուն բույսն է տարբեր տեսակի վնասակար նյութերի նկատմամբ։ 

Այն բարձրացնում է իմունիտետը և բարելավում արյունը, նվազեցնում արյան ճնշումը և շաքարի մակարդակը արյան մեջ, նորմալացնում է ստամոքսի աշխատանքը։ Բոլոր օգտակար նյութերը պահպանելու համար Երուսաղեմի արտիճուկը, իհարկե, ավելի լավ է ուտել հում վիճակում՝ ավելացնելով աղցանների մեջ։

 


Երուսաղեմի արտիճուկի օշարակը՝
•  Նվազեցնում է «վատ» խոլեստերինի մակարդակը
•  Հեռացնում է այտուցը, օգտակար է հիպերտոնիկ հիվանդների համար
•  Ամրացնում է սիրտն ու մկանները

•  Վերականգնում է խանգարված նյութափոխանակությունը
•  Վերացնում է այրոցը և լավացնում մարսողությունը, վերացնում հակաբիոտիկների ընդունման հետևանքները
•  Հեռացնում է ավելորդ աղերն ու վնասակար միացությունները օրգանիզմից



Երուսաղեմի արտիճուկի օշարակը հեշտ է պատրաստել տանը։ Դրա համար այն պետք է լավ լվանալ, մաքրել և մանրացնել բլենդերով։ Ստացված զանգվածից քամել հյութը և տաքացնել մինչև 50 աստիճան։ Պահպանեք այս ջերմաստիճանը 5-7 րոպե, ապա հանեք կրակից և թողեք սառչի։
Կրկնել տաքացումը ևս 3-4 անգամ, մինչև հեղուկը թանձրանա, սառեցման վերջին փուլում ավելացնել կիտրոնի հյութ՝ ըստ ճաշակի։Խմեք 1 ճ.գ. օշարակ՝ նախաճաշից մեկ ժամ առաջ և ընթրիքից մեկ ժամ հետո:

 


Օշարակի օգտագործումը արագացնում է ածխաջրերի և ճարպերի նյութափոխանակությունը՝ դրանով իսկ նպաստելով քաշի կորստին։ 
Ավելորդ կիլոգրամները աստիճանաբար կհալվեն, քանի որ նյութափոխանակությունը լավանում է, բայց առաջին արդյունքները կնկատեք արդեն 15 օր անց։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը