Երեկոյան 7-ից հետո արգելվում է ուտել այս մթերքները․ Եղեք առողջ
Կան մթերքներ, որոնք ամեն դեպքում ավելի լավ է չօգտագործել ժամը 19.00-ից հետո։
Հեղուկներ
Այն ամենը, ինչ խմվել է ժամը 19.00-ից հետո, հանգեցնում է այտուցի առաջացմանը: Վաղ առավոտյան դա կարող է առանձնապես նկատելի չլինել կոնկրետ մարդու մոտ, բայց շուտով կլինի:
Աչքերի տակ պարկերը կարող են չհայտնվել, բայց նույն ամուսնական մատանին արթնանալուց հետո կարող է սկսել սեղմել մատը։ Եթե երեկոյան խմել ես ուզում, ուրեմն չպետք է դիմանալ ու քեզ տանջել։ Կարելի է նախապատվությունը տալ կանաչ թեյին, որն ունի միզամուղ ազդեցություն։
Արագ ածխաջրեր
Դրանք ներառում են հիմնականում քաղցրավենիք և օսլա պարունակող մթերքներ: Դրանք արագ կներծծվեն, բայց ամբողջ գիշեր մեռած քաշի պես կմնան աղիներում, ինչը կարող է հանգեցնել նրա աշխատանքի խնդիրների։
Քնելուց առաջ նախապատվությունը պետք է տալ բջջանյութ պարունակող մթերքներին, որոնք ներառում են բանջարեղեն, մրգեր, աղցաններ և նմանատիպ ուտեստներ։
Այս դեպքում օրգանիզմին շատ ավելի քիչ վնաս կհասցվի։
Աղի սնունդ
Եթե դուք ուտում եք նույն թթու վարունգ կամ ցանկացած այլ մթերք, որի մեջ շատ աղ կա, կարող եք հրահրել օրգանիզմում հեղուկի կուտակում։
Այն կառաջացնի այտուցներ, որոնք լավագույնս չեն ազդի արտաքին տեսքի վրա և վտանգավոր կլինեն սրտի առողջության համար։ Էֆեկտը հատկապես ընդգծված կլինի, եթե օգտագործեք շատ աղի հեղուկներ։
Մսամթերք
Նույնիսկ գիշերը ապխտած հավի մի փոքրիկ կտոր կարող է վնասել: Երկու շերտ երշիկի դեպքում նույն վիճակն է.
Նման սննդի մեջ շատ ճարպ կա, որը ստամոքսի համար դժվար կլինի վերամշակել գիշերը։ Ժամը 19.00-ից հետո այս մթերքները միանշանակ ուտելու կարիք չունեն։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։