Երբ սխտոր եք ուտում, սպիտակ կեղևը մի նետեք, այլ հավաքեք և պահեք այն․ Սա լավագույն միջոցն է երիտասարդանալու համար

Դիտումներ 579

Երբ սխտոր եք ուտում, սպիտակ կեղևը մի նետեք, այլ հավաքեք և պահեք այն․ Սա լավագույն միջոցն է երիտասարդանալու համար

Այս ըմպելիքը շատ պարզ է պատրաստվում՝ հարկավոր է վերցնել մի բուռ սպիտակ սխտորի կեղև և վրան լցնել մի բաժակ եռման ջուր։ Թեյնիկի եռալուց հետո պետք է սպասել 1-ից 3 րոպե, և միայն դրանից հետո ջուր լցնել կեղևի վրա։

 

 

Բուժիչ ըմպելիք կարող եք խմել միայն բաժակի ջուրն ամբողջությամբ սառչելուց հետո, սա մոտ 6-8 ժամ հետո։ Ոչ մի դեպքում չի կարելի տաք կամ թեկուզ թեթևակի տաք ըմպելիք խմել։

 



Մեկ օրում անհրաժեշտ է խմել 4 բաժակ բուժիչ ըմպելիք։ Այն կարելի է նախապես պատրաստել, քանի որ սովորաբար երկար ժամանակ է պահանջվում, որպեսզի ըմպելիքը սառչի։

 

 

Տղամարդիկ ցանկացած ամսվա 10-ից 20-ը պետք է խմեն սպիտակ սխտորի կեղևով ըմպելիք: Իսկ կանայք դա կարող են անել 20-ից 30-ը։

 



Ձեր մաշկը շուտով կատարյալ կդառնա: Այսպիսով, սպիտակ կեղևը մի նետեք, այլ հավաքեք այն։ Դա շատ օգտակար կլինի հրաշալի ջուր պատրաստելու համար։



Ամենաընթերցվածը