Երբ իմանաք ծովախեցգետնի ձողիկների այս հատկության մասին, կսկսեք ամեն օր ուտել այն


Հիմնականում ծովախեցգետնի ձողիկներն օգտագործվում են աղցաններում որպես իսկական ծովախեցգետնի մսի փոխարինող կամ որպես ձկան սպիտակուցի ոչ թանկ աղբյուր: Նաև երբեմն օգտագործվում են ռոլների պատրաստման մեջ:
Ծովախեցգետնի ձողիկներով կարելի է ազատվել ավելորդ քաշից: Այս դիետան կարելի է կիրառել ընդամենը չորս օր: Այդ օրերի ընթացքում Դուք կստանաք շատ քիչ կալորիաներ և Ձեր սննունդը բաղկացած կլինի երկու մթերքից:
Ողջ օրվա համար Ձեզ անհրաժեշտ կլինի 200 գրամ ծովախեցգետնի միս և 200 մլ կեֆիր:
Հետևելով այս սննդակարգին՝ չորս օր անց կնկատեք, որ ճարպերն ու Ձեզ աանհանգստացնող կիլոգրամներն անհետացել են: Նաև չմոռանաք այս ընթացքում շատ ջուր խմելու մասին: Այս դիետան շատ էֆֆեկտիվ է և դյուրին, բայց օրգանիզմը չվնասելու համար ուշադիր կլինեք գնվող մթերքի որակին:
Առաջարկում ենք ծողախեցգետնի ձողիկներով շատ համեղ աղցանի բաղադրատոմս.
Բաղադրամասեր
-
300 գ լոլիկ,
-
200 գ ծովախեցգետնի ձողիկներ,
-
2 պճեղ սխտոր,
-
300 գ պինդ պանիր,
-
մայոնեզը՝ ըստ ցանկությամբ
Պատրաստման եղանակը
-
Լոլիկները կտրատել լցնել ափսեի մեջ։
-
Լոլիկների նման կտրատել ծովախեցգետնի ձողիկները։ Լցնել լոլիկների վրա։
-
Մայոնեզի մեջ ավելացնել քերած սխտորը։Փահել որոշ ժամանակ։ Եվ ավելացնել աղցանի վրա։
-
Վերևից շաղ տալ քերած պանրով։
-
