Երբ իմանաք ծովախեցգետնի ձողիկների այս հատկության մասին, կսկսեք ամեն օր ուտել այն

Դիտումներ 358
Երբ իմանաք ծովախեցգետնի ձողիկների այս հատկության մասին, կսկսեք ամեն օր ուտել այն

Հիմնականում ծովախեցգետնի ձողիկներն օգտագործվում են աղցաններում որպես իսկական ծովախեցգետնի մսի փոխարինող կամ որպես ձկան սպիտակուցի ոչ թանկ աղբյուր: Նաև երբեմն օգտագործվում են ռոլների պատրաստման մեջ:

 

 

Ծովախեցգետնի ձողիկներով կարելի է ազատվել ավելորդ քաշից: Այս դիետան կարելի է կիրառել ընդամենը չորս օր: Այդ օրերի ընթացքում Դուք կստանաք շատ քիչ կալորիաներ և Ձեր սննունդը բաղկացած կլինի երկու մթերքից:

Ողջ օրվա համար Ձեզ անհրաժեշտ կլինի 200 գրամ ծովախեցգետնի միս և 200 մլ կեֆիր:

 


Հետևելով այս սննդակարգին՝ չորս օր անց կնկատեք, որ ճարպերն ու Ձեզ աանհանգստացնող կիլոգրամներն անհետացել են: Նաև չմոռանաք այս ընթացքում շատ ջուր խմելու մասին: Այս դիետան շատ էֆֆեկտիվ է և դյուրին, բայց օրգանիզմը չվնասելու համար ուշադիր կլինեք գնվող մթերքի որակին:

 

Առաջարկում ենք ծողախեցգետնի ձողիկներով շատ համեղ աղցանի բաղադրատոմս.

 

 

 

 

Բաղադրամասեր

  • 300 գ լոլիկ,

  • 200 գ ծովախեցգետնի ձողիկներ,

  • 2 պճեղ սխտոր,

  • 300 գ պինդ պանիր,

  • մայոնեզը՝ ըստ ցանկությամբ

Պատրաստման եղանակը

  • Լոլիկները կտրատել լցնել ափսեի մեջ։ 

  • Լոլիկների նման կտրատել ծովախեցգետնի ձողիկները։ Լցնել լոլիկների վրա։ 

  • Մայոնեզի մեջ ավելացնել քերած սխտորը։Փահել որոշ ժամանակ։ Եվ ավելացնել աղցանի վրա։ 

  • Վերևից շաղ տալ քերած պանրով։

  •  
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը