Պանրով յուրահատուկ ձվածեղ․ Այն պատրաստվում է եռացրած ջրի վրա

Դիտումներ 397

Պանրով յուրահատուկ ձվածեղ․ Այն պատրաստվում է եռացրած ջրի վրա

 

Փափուկ և հյութալի, բայց եփված առանց կաթիլ յուղի կամ ճարպի: Այս ձվածեղը կատարյալ է նաև մանկական նախաճաշի համար։

 

 

Այսպիսով ձեզ հարավոր է․
♦ 3 ձու
♦ 2/3 բաժակ կաթ
♦ աղ

 



Եթե ​​սիրում եք քաղցր ձվածեղ, կարող եք ավելացնել շաքարավազ։ Ձվերը հարում ենք հարիչով, մինչև փրփրի, ավելացնում ենք կաթը և նորից հարում։

 

 

Վերցնում ենք երկու պոլիէթիլենային տոպրակ, մեկը մյուսի մեջ ծալում ու զանգվածը լցնում։ Կապում ենք ու ուղիղ 10 րոպեով իջեցնում ենք եռման ջրի մեջ։

 



Ջուրը նպատակահարմար է նախօրոք դնել եռա, որպեսզի չսպասենք եռալուն։ 10 րոպե անց ձվածեղը հանում ենք պարկից, կտրատում ենք ու ուտում։



Ամենաընթերցվածը