Պանրով յուրահատուկ ձվածեղ․ Այն պատրաստվում է եռացրած ջրի վրա
Դիտումներ 397
Փափուկ և հյութալի, բայց եփված առանց կաթիլ յուղի կամ ճարպի: Այս ձվածեղը կատարյալ է նաև մանկական նախաճաշի համար։
Այսպիսով ձեզ հարավոր է․
♦ 3 ձու
♦ 2/3 բաժակ կաթ
♦ աղ
Եթե սիրում եք քաղցր ձվածեղ, կարող եք ավելացնել շաքարավազ։ Ձվերը հարում ենք հարիչով, մինչև փրփրի, ավելացնում ենք կաթը և նորից հարում։
Վերցնում ենք երկու պոլիէթիլենային տոպրակ, մեկը մյուսի մեջ ծալում ու զանգվածը լցնում։ Կապում ենք ու ուղիղ 10 րոպեով իջեցնում ենք եռման ջրի մեջ։
Ջուրը նպատակահարմար է նախօրոք դնել եռա, որպեսզի չսպասենք եռալուն։ 10 րոպե անց ձվածեղը հանում ենք պարկից, կտրատում ենք ու ուտում։
Ամենաընթերցվածը