Առողջ և օգտակար բաղադրատոմս՝ քաղցրասերների համար
Հեշտ բաղադրատոմս համեղ էներգետիկ բատոնների համար:
Ստացեք քունջութի բոլոր օգտակար առավելությունները մի ուտեստի մեջ, որը կարող եք ուտել որպես առողջ խորտիկ:
Քունջութի էներգետիկ սալիկներ
Ընկույզը քունջութի սերմերի հետ միասին, մեղրի և կոկոսի օգտակար հատկությունները դարձնում են այս էներգետիկ բաղտոնի բաղադրատոմսը ամենաառողջարարներից մեկը: Ինչպես նաև այն շատ համեղ է:
Բաղադրությունը:
1 1/2 բաժակ ընկույզ
1 բաժակ քունջութի սերմեր
1/3 բաժակ չամիչ:
1/2 բաժակ թուզ կամ խուրմա կամ ցանկացած այլ չիր ձեր ընտրությամբ
4 ճաշի գդալ մեղր
3 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ, կարող եք նաև փոխարինել կարագով
1/2 բաժակ քերած կոկոս կամ կոկոսի փաթիլներ:
1 թեյի գդալ ծովի կամ Հիմալայան աղ
Պատրաստման եղանակ
Թեթևակի բովել ընկույզները մեծ կաթսայի մեջ, մի քանի րոպե ցածր ջերմաստիճանի վրա: Տեղափոխում ենք կոմբայնի կամ բլենդերի մեջ և վերածում ենք թանձր ալյուրի։ Թավայի մեջ ավելացրեք քունջութի սերմերը, համոզվեք, որ ջերմաստիճանը ցածր է, քանի որ քունջութի սերմերը շատ զգայուն են ջերմության նկատմամբ, և թեթևակի բովել :
Միևնույն ժամանակ, բոլոր հատապտուղները ավելացրեք խոհանոցային կոմբայնի կամ բլենդերի մեջ։ Մանրացրեք առնվազն մեկ րոպե, այնուհետև ամեն ինչ դրեք կաթսայի մեջ։
Ավելացրեք մեղրը, հալած կարագը, քերած կոկոսը և աղը և հարեք, մինչև ամեն ինչ միաձուլվի և դառնա կպչուն և հաստ։
Տապակի մեջ դնել 8 x 10 դյույմ (20 x 25 սմ) յուղաթերթ և լցնել քունջութի խառնուրդը:
Մատներով և գդալի հետևի մասով հարթեցրեք (թաթախեք ջրի մեջ, որպեսզի քունջութը չկպչի):
Առնվազն 1-1,5 ժամ դնել սառնարանում, ապա կտրատել ու փաթաթել թղթի մեջ։