85-ամյա բժշկի բաղադրատոմսը, որը արգելափակում քաղցկեղի առաջացումը, բուժում մի շարք հիվանդություններ
Այս յուղը ունի սննդարար բաղադրություն և մեղմ յուղալի համ՝ այն չի պարունակում կաթի սպիտակուց, կաթնաշաքար:
Եփելու ընթացքում սպիտակուցի խոնավությունը և շաքարը հանվում են։
Արդյունքում մենք ստանում ենք գեղեցիկ ոսկեգույն երանգի մաքուր ճարպ, որը ոչ միայն օգտակար է մեր օրգանիզմի համար, այլև լիովին անվտանգ։
Օգտակար հատկությունները.
- հեռացնում է տոքսինները և ամրացնում իմունային համակարգը
- արգելափակում է քաղցկեղի բջիջների զարգացումը
- կայունացնում է մարսողական տրակտը
- վերականգնում է ոսկրային հյուսվածքը
- սնուցում և աջակցում է ոսկրածուծին
- բարելավում է ուղեղի բջիջների գործունեությունը
- օգնում է նյութափոխանակությանը
- սնուցում և հագեցնում է փափուկ հյուսվածքները՝ բարձրացնելով դրանց առաձգականությունը
- նպաստում է մարմնում վերականգնողական գործընթացներին
Սա իսկապես առողջարար արտադրանք է: Ձեր սննդակարգում յուղը ներառելով՝ ձեր մարմինը շնորհակալություն կհայտնի ձեզ: Այն պարունակում է նյութեր, որոնք օգնում են դանդաղեցնել բջիջների ծերացման գործընթացը, և սա ձեր արտաքին գեղեցկության ներդրումն է:
Այսպիսով, եկեք անցնենք բաղադրատոմսին: Թույլ կրակի վրա, առանց խառնելու, սպասեք այն պահին, երբ յուղը թափանցիկ դառնա, հեռացրեք փրփուրը։
Անցել է մոտ 45 րոպե, փրփուրն արդեն վրան չէ, նստել է հատակը։
Ելքից 1,5 կգ կարագից ստացանք 500 մլ յուղ։ Այն կարելի է երկար ժամանակ պահել ցանկացած ջերմաստիճանում։
Եթե հավանեցիք բաղադրատոմսը, կամ եթե ունեք հարցեր, գրեք մեկնաբանություններում։