Եկեք պարզենք, թե ինչ են նշանակում մեր մարմնի որոշ ազդանշաններ
Չոր մաշկ
Ձեր օրգանիզմը վիտամին E-ի պակաս ունի: Պաշարները լրացնելու համար ձեր սննդակարգում ներառեք ընկույզ, յուղոտ ձուկ և բուսական յուղեր:
Մազերի և եղունգների փխրունություն
Այս ախտանշանները վկայում են B խմբի վիտամինների և կալցիումի անբավարարության մասին: Դրանցից շատերը բողբոջած հացահատիկի, ամբողջական հացահատիկի, ամբողջական հացի մեջ են:
Լնդերի արյունահոսություն
Օրգանիզմում վիտամին C-ի պակաս կա, այն առկա է սոխի, սխտորի, մրգերի և բանջարեղենի մեջ։ Կարելի է խմել նաև վայրի վարդի թուրմ կամ սոճու ասեղների թուրմ։
Վատ քուն և դյուրագրգռություն
Խոսում է մագնեզիումի և կալիումի պակասի մասին։ Այս միկրոէլեմենտները հայտնաբերված են չորացրած ծիրանի, սալորաչրի և ճակնդեղի մեջ:
Գիշերային սպազմ
Խոսում են նաև մագնեզիումի և կալիումի պակասի մասին։
Ես աղ եմ ուզում
Օրգանիզմում բորբոքային պրոցեսներն են սրվել։
Ես քաղցրավենիք եմ ուզում
Հավանաբար դուք ունեք նյարդային հյուծվածություն և կարիք ունեք արագ էներգիայի խթանման՝ գլյուկոզայի: Այս դեպքում ավելի լավ է օգտագործել մեղր կամ մուգ շոկոլադ, որպեսզի աղեստամոքսային տրակտի հետ կապված խնդիրներ չառաջանան։
Ես թթու եմ ուզում
Օրգանիզմն ինքը պահանջում է այս մթերքները, քանի որ լյարդի կամ լեղապարկի խթանման կարիք ունի: Ձեր սննդակարգում ներառեք կիտրոն և լոռամիրգ։
Ես ուզում եմ դառը սնունդ
Դուք խնդիրներ ունեք ստամոքս-աղիքային համակարգի հետ։
Կծու ուտելիք եմ ուզում
Կծու սնունդը խթանում է մարսողությունը, սակայն այն պետք է օգտագործել շատ ողջամիտ քանակությամբ և ոչ դատարկ ստամոքսին:
Կոլագենի ամենահարուստ աղբյուրը. Հացահատիկ, որը երիտասարդացնում է կանացի մարմինը 10 տարով․ 3 բաղադրատոմս
Բաղադրատոմս 1․
գարի - 1 բաժակ
ջուր - 5 բաժակ
ձեթ - 30 գրամ
աղ - ըստ ճաշակի
Գարին լցնել սառը ջրի մեջ և դնել կրակին: Հասցնում ենք եռման աստիճանի և 45 րոպե եփում ենք հանգիստ կրակի վրա։ Ջուրը քամում ենք։ Ավելացնում ենք յուղը, աղը և խառնում ենք։ Թողնում ենք 10 րոպե և պատրաստ է։
Բաղադրատոմս 2․
գարի - 1 բաժակ
կարագ - 1 ճաշի գդալ
ջուր
աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստի գարին լցնել եռման ջրի մեջ։ Եփել 5 րոպե։ Նշված ժամանակից հետո քամում ենք զանգվածը։ Կաթսայի մեջ լցնել 3,5 բաժակ սառը ջուր և հասցնել եռման աստիճանի։ Եռման ջրին ավելացնել կարագ և աղ։ Ավելացնել նաև գարին: Եփել չափավոր ջերմության վրա մոտ 35 րոպե։ Տապակը ծածկում ենք կափարիչով և մեկ ժամով ուղարկում 80 աստիճան տաքացրած ջեռոց։
Պատրաստ է։
Բաղադրատոմս 3․
1 բաժակ գարի
1 լիտր ջուր
2 լիտր կաթ
Հացահատիկը լցնել ջրով և թողնել ամբողջ գիշեր։ Լվացեք հացահատիկը, քամեք ամբողջ ջուրը և լցրեք մի փոքր տաքացրած կաթի մեջ։ Կաթը բերեք եռման աստիճանի, ապա կաթսան կափարիչով փակեք և եփեք 3 ժամ։ Պատրաստ է։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։