Էժան երկարակեցության արտադրանք, որն ամեն օր ուտում են տիբեթցի վանականները և նրանք ապրում են մինչև 100 տարի

Դիտումներ 708

Էժան երկարակեցության արտադրանք, որն ամեն օր ուտում են տիբեթցի վանականները և նրանք ապրում են մինչև 100 տարի

Տիբեթի հարյուրամյակների այս սիրելի մթերքը խանութներում արժե կոպեկներ, բայց ինչ-ինչ պատճառներով մեծ պահանջարկ չունի։

Տիբեթյան վանականներն այն անսովոր մարդիկ են, որոնց ասկետիզմը, առողջությունն ու ամրությունը հիացմունք են առաջացնում:

 

 

Գարին սննդանյութերի անգնահատելի աղբյուր է, որն անհրաժեշտ է մարդու օրգանիզմին՝ վերականգնելու և առողջությունը պահպանելու համար:

 



Տիբեթցիները համոզված են, որ հենց գարին է, որը լավագույնս բավարարում է օրգանիզմի բոլոր սննդանյութերի կարիքները, էներգիա է հաղորդում, դարձնում մարմինը թեթև։

1) Չոր թավայի մեջ տապակել մի բաժակ գարու ձավարը մինչև դարչնագույն դառնա: Ձեզ հարկավոր չէ յուղ ավելացնել։

 

 

2) Այդ ընթացքում եռացրեք 2 բաժակ ջուր։ Երբ հացահատիկը տապակվում է, լցնել այն խորը կերամիկական ամանի մեջ և վրան լցնել եռման ջուր։

3) Համեմեք աղով՝ ըստ ճաշակի և փաթաթեք սրբիչով։ Գարու շիլան պետք է ուռչի։

 



4) Երբ ձավարեղենը թրմվի, վրան մի քիչ կարագ ավելացրեք։ Սոխն ավելորդ չի լինի։

5) Սեղանին մատուցեք տաք գարու շիլա:

Օրինակ, ես երբեք չեմ փորձել, բայց այսօր անպայման կպատրաստեմ:



Ամենաընթերցվածը