Դուք սրանով կնիհարեք, կառողջանաք և դուրս կհանեք բոլոր վնասակար նյութերը և տոքսինները
1. Չմաքրված վարսակից մի գդալ լցնել 0,5 լիտր ջրի մեջ և թողնել ամբողջ գիշեր։
Առավոտյան 2 րոպե եռացնել այդ ջրի մեջ՝ առանց կափարիչի՝ ուժեղ կրակի վրա, ապա 5 րոպե թույլ կրակի վրա՝ կափարիչը փակ։
Քամել, խմել ուտելուց առաջ մեկ օրվա ընթացքում։
Բուժման կուրսը 10 օր է։
Խոլեստերինը նվազում է, դեմքի գույնը բարելավվում է, աղերը և ավազը դուրս են գալիս օրգանիզմից։
Բաղադրատոմս, թե ինչպես օգտագործել սմբուկը որովայնի ճարպը նվազեցնելու համար:
Սմբուկը կարող է շատ արդյունավետ լինել, երբ այս ձևով օգտագործվի:
Արդյունքում, այն ի վիճակի է նվազեցնել որովայնի ճարպը շնորհիվ իր բարձր մանրաթելերի պարունակության և միզամուղ հատկությունների, որոնք նրան դաշնակից են դարձնում կալորիաների ընդունումը նվազեցնելու հարցում:
Սմբուկի մեղմ դառը համի համար պատասխանատու միացությունների հատկությունները հայտնի են դրանց մաքրող ազդեցությամբ: Այն նաև խթանում է լյարդի ճիշտ աշխատանքը և հեշտացնում լեղապարկի աշխատանքը՝ նպաստելով ճարպերի յուրացմանը։
Սմբուկի օգուտները որովայնի ճարպը նվազեցնելու համար
Մենք ձեզ ենք ներկայացնում ամենաարդյունավետ բնական բաղադրատոմսերից մեկը, որն արժե օգտագործել որովայնի ճարպը նվազեցնելու համար:
Այն պարունակում է շատ ջուր, ուստի այն ունի շատ քիչ կալորիաներ և հիանալի միզամուղ է: Այն հակաօքսիդանտ է և կանխարգելում է քաղցկեղի և սրտի հիվանդությունների որոշ տեսակներ: Արդյունքում այն նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը, օգնում է կանխարգելել աթերոսկլերոզը և ակտիվացնում է արյան շրջանառությունը։
Հակաօքսիդանտի աղբյուր
Վերջերս գիտնականները հայտնաբերել են սմբուկի մեջ քլորոգենաթթվի բարձր մակարդակ, որը հզոր հակաօքսիդանտ է, որն արտադրվում է բույսերի հյուսվածքներում՝ վարակներից պաշտպանվելու համար: Այս բույսի մաշկի մեջ հայտնաբերվել են ֆլավոնոիդներ, պիգմենտներ, որոնք տալիս են դրա մանուշակագույն գույնը և հակաօքսիդանտ հատկություններ: Այս ֆլավոնոիդներն օգնում են իջեցնել խոլեստերինի մակարդակը՝ կարգավորելով ձեր նյութափոխանակությունը և մեծացնելով արտազատումը:
Վերացնում է փորկապությունը
Եվ նաև բջջանյութի բարձր պարունակության շնորհիվ արդյունավետ է փորկապության դեմ։ Որն է որովայնի խոռոչում ճարպի կուտակման ամենատարածված պատճառներից մեկը։ Սմբուկ ուտելը կստիպի աղիներն ավելի լավ աշխատել և, հետևաբար, կազատվի փքվածությունից, ինչի արդյունքում որովայնն ու գոտկատեղը կփոքրանան:
Ահա այս բաղադրատոմսի որոշ առավելություններ.
Խթանում է շրջանառությունը
Նորմալացնում է խոլեստերինի հավասարակշռությունը, արդյունքում՝ կանխում է աթերոսկլերոզը:
Ունի հակաբակտերիալ հատկություն :
Օգնում է վերացնել որովայնի ճարպը:
Այն արգելակում է ստամոքսի քաղցկեղի բջիջների աճը իր վիտամին E-ի շնորհիվ (գերազանց հակաօքսիդանտներ) :
Օգնում է վերահսկել շաքարախտը :
Օգնում է մարսողությանը:
Ինչպես պատրաստել սմբուկի ջուր
Մեզ անհրաժեշտ կլինի.
Մաքուր ջուր մոտ 2,5-2,7 լիտր
1 սմբուկի
ապակե տարա կափարիչով
Կիտրոնի հյութ
Դրա համար պետք է միջին չափի սմբուկը լվանալ և կեղևահանել։ Այնուհետև կտրեք այն փոքր կտորներով: Դրեք այն ապակե տարայի մեջ և ավելացրեք ջուր։ Թողնել թրմվի ամբողջ գիշեր։ Հաջորդ օրը ավելացնում ենք կես կիտրոնի հյութը՝ համը բարձրացնելու համար։ Եվ նաև ավելացրեք մի քանի լրացուցիչ հատկություններ մեր գործիքին:
Այս ըմպելիքը պետք է ընդունել յուրաքանչյուր հիմնական սնունդից կես ժամ առաջ։ Պետք է խմել մեկ շաբաթվա ընթացքում, որպեսզի սկսեք նկատել դրա ազդեցությունը։ Արդյունքում, որքան երկար ենք այն օգտագործում, այնքան այն մաքրում է մեր օրգանիզմը։ Ուստի նպատակահարմար է կրկնել դասընթացը ամիսը մեկ անգամ։
Այս շաբաթվա ընթացքում կարող եք նիհարել մոտ 2 կգ։ Չնայած այս ցուցանիշը հարաբերական է, քանի որ յուրաքանչյուր նյութափոխանակությունը տարբեր է և տարբեր կերպ է արձագանքում:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։