Դուք հավանաբար լսել եք այս յուղի օգտագործման լայն շրջանակի մասին․ Դրանով կարող եք ազատվել նաև արթրիտից
Այս յուղը հաբերից ավելի լավ կազատի արթրիտից, ռադիկուլիտից և ևս 50 հիվանդություններից
Օգտագործեք այս յուղը արթրիտի, ռևմատիզմի, հոդերի և մկանների ցավերի բուժման համար:
Դուք հավանաբար լսել եք գերչակի յուղի օգտագործման լայն շրջանակի մասին:
Այս զարմանալի բնական յուղն առաջարկում է տարբեր առողջարար օգուտներ և չափազանց օգտակար է բազմաթիվ հիվանդությունների բուժման համար:
Գերչակի յուղը ճարպաթթուների պարունակությամբ ամենահարուստ յուղերից է, հատկապես ռիցինոլաթթուն, որն ապահովում է նրան առողջության համար զարմանալի օգուտներ:
Մասնավորապես, այս յուղն ունի հզոր լուծողական, հակավիրուսային, ցավազրկող և հակաբակտերիալ հատկություն, այն արդյունավետ կերպով բուժում է մեջքի ցավը, արթրիտը և սիստեմատիկ նյարդի բորբոքումը։
Բացի այդ, այն բուժում է քրոնիկ փորկապությունը, խոնավեցնում է մաշկը, խթանում մազերի աճը, ինչպես նաև բուժում է բազմաթիվ տարբեր հիվանդություններ և խանգարումներ:
Գերչակի յուղը քսեք անմիջապես տուժած հատվածին և լավ մերսեք այս տեղը՝ փափուկ և հարթ շարժումներով։
Կրկնեք սա օրը մի քանի անգամ, մինչև բարելավվեք վիճակը:
Մեկ այլ օգտագործում, որը կօգնի նաև բուժել ձեր հոդերը և վերացնել ցավը.
1. Յուղը տաքացրեք ջրային բաղնիքում: Թրջեք կտորը կամ շղարշը դրա մեջ և քսեք ցավոտ հոդի վրա։ Թողեք այդպես ամբողջ գիշեր:
2. Կտորը խոնավացրեք տաք յուղով և դրեք ախտահարված հատվածների վրա, վրան տաք տաքացնող բարձիկ դրեք: Թողնել 45 րոպե։ Օգնում է նվազեցնել բորբոքումն ու ցավը։
Ահա թե ինչպես ամրացնել ոսկորները և կանխել օստեոպորոզը, արթրիտը, օստեոարթրիտը և ոսկորների ու հոդերի այլ խնդիրներ
Մարդու կմախքը բաղկացած է բազմաթիվ ոսկորներից, որոնք պատասխանատու են մեր մարմնի շարժունակության համար։
Ամեն օր մեր ոսկորները ծանրաբեռնվածություն են ստանում, ուստի նրանց շնորհիվ է, որ մենք կարողանում ենք կատարել մեր ամենօրյա գործունեությունը:
Ոսկորներն ամրացնելու համար հարկավոր է առողջ սնունդ օգտագործել և կանոնավոր մարզվել։
Կարող եք նաև դիմել բնական բաղադրատոմսերի, որոնք մեր առողջության վրա կողմնակի ազդեցություն չեն ունենում։ Այս հոդվածում մենք ձեզ կասենք ամենաարդյունավետներից մեկը:
Ձեզ հարկավոր է․
- ջուր
- քացախ
- ձու
Ձուն մանրակրկիտ լվացեք, ապա եռացրեք 5 րոպե։ Դրանից հետո ձուն դնել բաժակի մեջ ու վրան խնձորի քացախ լցնել, որպեսզի քացախը ծածկի ձուն։
Ձուն թողնում ենք քացախի մեջ, մինչև կեղևի պինդ հատվածն ամբողջությամբ լուծվի, ապա քամում ենք զանգվածը։
Ձուն կարելի է օգտագործել աղցանի մեջ կամ պարզապես ուտել, իսկ հեղուկը պետք է ընդունել ամեն առավոտ դատարկ ստամոքսի 1 ճ/գ՝ լուծելով մեկ բաժակ տաք ջրի մեջ։
Ձվի կեղևը 94%-ից ավելի բնական կալցիում է, որը գրեթե ամբողջությամբ ներծծվում է օրգանիզմի կողմից, ուստի այս մեթոդը կօգնի ամրացնել ձեր ոսկորները և պահպանել դրանց առողջությունը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։