Դուք հաստատ չգիտեք սա հնդկաձավարի մասին. Անհավանական փաստեր. Հակառակ տարածված կարծիքի, հնդկաձավարը...
Օգտակա՞ր է հնդկաձավար ուտելը, թե ոչ․ Ահա թե ինչ կլինի ձեր օրգանիզմի հետ, եթե ամեն օր հնդկաձավար ուտեք
Քչերը գիտեն, որ հնդկաձավարն ավելի սննդարար է, քան շատ այլ հացահատիկային մշակաբույսեր: Չնայած ածխաջրերը նրա սննդի հիմնական բաղադրիչն են, հնդկաձավարը նաև հարուստ է սպիտակուցներով, հանքանյութերով և հակաօքսիդանտներով:
Հնդկացորենի ածխաջրերն ունեն ցածր գլիկեմիկ ինդեքս։ Ահա թե ինչու հնդկաձավարը արյան շաքարի անառողջ աճ չի առաջացնում:
Բացի այդ, հնդկաձավարը պարունակում է բավարար քանակությամբ մանրաթել և օսլա, ինչը կարևոր է հաստ աղիքի առողջության համար։
Հնդկացորենը առատ է ամինաթթուներով, հատկապես լիզինով և արգինինով:
Հետազոտությունների համաձայն՝ հնդկաձավարում պարունակվող սպիտակուցներն արդյունավետորեն նվազեցնում են արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը, կանխում լեղապարկի քարերի առաջացումը և նվազեցնում հաստ աղիքի քաղցկեղի առաջացման վտանգը։
Այս հրաշալի հացահատիկը ավելի բարձր հանքային պարունակություն ունի, քան բրինձը, ցորենը և եգիպտացորենը։
Այսպիսով, հնդկաձավարի կանոնավոր օգտագործումը կարող է դրականորեն ազդել ձեր օրգանիզմի բազմաթիվ գործընթացների վրա, ինչպիսիք են.
արյան շաքարի հավասարակշռությունը,
արյան ճնշում,
լիպիդային նյութափոխանակություն,
մարսողություն,
իմունային համակարգը,
ոսկրային հյուսվածքի վիճակը,
նվազեցնում է քաղցկեղի, հատկապես հաստ աղիքի և կրծքագեղձի քաղցկեղի զարգացման ռիսկը։
Հնդկաձավարը պատրաստեք այսպես և միանգամից կնիհարեք 5 կգ
Առավոտյան դատարկ ստամոքսին կեֆիրով հում հնդկաձավարը հիանալի առողջարար բաղադրատոմս է, որը հրաշքներ է գործում և շատ օգտակար է ամբողջ մարմինը մաքրելու համար, ինչը շատ կարևոր է քաշի կորստի, ենթաստամոքսային գեղձի, լյարդի և մեր մյուս կենսական օրգանների համար:
Պարզապես մի վախեցեք «հում» բառից: Արդյունքում հնդկաձավարը շատ համեղ կլինի։ Նույնիսկ ավելի համեղ, քան ավանդաբար եփում են ջրով:
Նման նախաճաշերի օգուտները շատ շուտով կզգաք, եթե ամեն առավոտ այսպես նախաճաշեք առնվազն մի քանի շաբաթ։
Այսպիսով, ինչպես պատրաստել հնդկաձավար նիհարելու և առողջության համար, որը հրաշքներ է գործում։
Խոհարարության ավելի պարզ գործընթաց պարզապես դժվար է պատկերացնել:
Անհրաժեշտ է ընդունել 2 ճաշի գդալ հում հացահատիկ և 200 գր. կեֆիր կամ մածուն:
Հնդկաձավարը մաքրում ենք, ողողում հոսող ջրով ու թողնում, որ քամվի։
Լցնում ենք խորը ափսեի մեջ, լցնում ենք 200 գրամ կեֆիր կամ մածուն, ծածկում ենք կափարիչով կամ ափսեով և թողնում ենք ամբողջ գիշեր։
Առավոտյան ձեր հում հնդկաձավարը կեֆիրով, պատրաստված բաղադրատոմսով, որը հրաշքներ է գործում նիհարելու և օրգանիզմը մաքրելու համար։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։