Դուք երբեք չեք պատրաստել հավի նման ուտեստ․ Հավով տորթի բաղադրատոմս

Դիտումներ 694

Դուք երբեք չեք պատրաստել հավի նման ուտեստ․ Հավով տորթի բաղադրատոմս

Այս համեղությունը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է հետևյալը.

9 ձվի սպիտակուցներ

3 դեղնուց

1 հավի կրծքամիս

 200 գ ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ

կանաչիներ

1/4 ճ/գ. ցածր յուղայնությամբ կեֆիր

 աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

 

Հավի կրծքամիսը դնել կաթսայի մեջ, ծածկել ջրով, մի քիչ աղ ավելացնել։ Ջուրը բերեք եռման աստիճանի և եփեք միսը մարմանդ կրակի վրա մոտ 30 րոպե։ Ապա հանեք ջրից և թողեք սառչի։ Կտրեք այն փոքր խորանարդների:

Տորթի յուրաքանչյուր շերտի համար ձեզ հարկավոր է երեք սպիտակուցից և մեկ դեղնուցից պատրաստված ձվի նրբաբլիթ։ Սպիտակուցները, դեղնուցները խառնել և ստացված զանգվածը պատառաքաղով հարել։

Չոր չկպչող տապակի մեջ տապակել երեք նրբաբլիթ և մի կողմ դնել, որ սառչի։

Կաթնաշոռին ավելացնել մանր կտրատած խոտաբույսերն ու սխտորը։ Ավելացնել կեֆիր և զանգվածը մանրացնել մինչև հարթ լինի: Աղով համեմել՝ ըստ ճաշակի։

Այժմ վերցրեք ափսե ապագա տորթի համար: Վրան որպես հիմք դնել նրբաբլիթներից մեկը։

Նրբաբլիթը պատում ենք ստացված կաթնաշոռային կրեմի մեկ երրորդով։ Լրացրեք հավի կրծքամիսի կեսը: Կրկնել շերտերը: Պատրաստի տորթը դնել սառը տեղում՝ թրջելու համար։ Առաջարկվող ժամանակը երկու ժամ է:



Հավով և խաղողով աղցանի բաղադրատոմս, որը ոչ միայն անչափ համեղ է, նաև օգտակար է

Բաղադրամասեր․

  • հավի կրծքամիս 400 գ
  • շամպինիոններ 250 գ
  • հավի ձու 3 հատ.
  • Պանիր 100 գ
  • Խաղող 300 գ
  • Նուշ 100 գ
  • Սալորաչիր 100 գ
  • Մայոնեզ համ
  • Կարրի
  • աղ

 


Հավի կրծքամիսը կտրատել բարակ շերտերով, յուրաքանչյուրի երկու կողմերում կարրի ցանել և աղ: Տապակել մինչև փափկի մի փոքր բուսայուղի մեջ։ Ֆիլեն տեղափոխում ենք առանձին ափսեի մեջ և թողնում, որ սառչի։

Սունկը կտրատել փոքր խորանարդիներով և նաև տապակել։ Տապակելու վերջում սունկը համեմում ենք աղով։

 



Սալորաչիրը 10-15 րոպե թրմեք տաք ջրի մեջ և մանր կտրատեք։

Հավը նույնպես մանր կտրատել։

 

Մենք սկսում ենք աղցան ձևավորել: Առաջին շերտի մեջ դնել հավը, վրան շաղ տալ մանր կտրատած նուշը։ Պատել մայոնեզով։ Աղցանի հաջորդ շերտը սալորաչիր է և նորից մի քանի ընկույզ:

 

 

Ձվերը քերել ընկույզների վրա, քսել մայոնեզով։ Սունկը դնել, վրան ընկույզ ցանել, մի քիչ էլ մայոնեզ ու հարթեցնել։ Աղցանը շաղ տալ պանրով և կրկին քսել մայոնեզ։

Շերտավոր աղցանը զարդարում ենք կիսով չափ կտրատած կանաչ խաղողով։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը