Դուք ա՞յս բաղադրատոմսով եք պատրաստում բլինչիկները

Դիտումներ 1550

Դուք ա՞յս բաղադրատոմսով եք պատրաստում բլինչիկները

Տավարի միս 600 գ

Ձու 4 հատ

Շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

Ցորենի ալյուր 400 գ

Կաթ 1 լ

 

 

Սոխ 3 գլուխ

Մաղադանոս 20 գ

Բուսական յուղ 60 մլ

Աղացած սև պղպեղ

Աղ

 

 



Միսը, կտրատել խոշոր կտորներով, լցնել եռման ջրի մեջ և եփել մեկ ժամ։

Մինչ միսը եփվում է, պատրաստում ենք բլիթներ՝ ձվերը հարում ենք շաքարավազի հետ, ավելացնում ենք մաղած ալյուրը և մի պտղունց աղ, խառնում ենք։ Աստիճանաբար ավելացնել կաթը և խմորը հունցել։ Դնում ենք սառնարանը 20 րոպե։

 

 

Նրբաբլիթի տապակը լավ տաքացնել, յուղել բուսայուղով, մեջը լցնել մի շերեփ նրբաբլիթի խմոր և տարածել տապակի ամբողջ մակերեսով։ Տապակել 2 րոպե, ապա շրջել և տապակել ևս 1-2 րոպե։ Շարունակեք այս կերպ ամբողջ խմորը:

Սոխը մանր խորանարդիկների բաժանել, տապակել բուսայուղի մեջ մինչև դարչնագույն դառնա։

 



Թույլ տվեք, որ եփած միսը մի փոքր սառչի և մանրացրեք այն մսաղացի միջոցով տապակած սոխի հետ միասին:

Ավելացնել կտրած մաղադանոս, աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։

Նրբաբլիթի մեջտեղում մի փոքր միջուկ դնել, կողային եզրերը ծալել և գլորել խողովակի տեսքով։



Ամենաընթերցվածը