Եթե իսկապես ուզում եք նիհարել, ապա խմեք այս ըմպելիքը․ Ահա բաղադրատոմսը

Դիտումներ 397

Եթե իսկապես ուզում եք նիհարել, ապա խմեք այս ըմպելիքը․ Ահա բաղադրատոմսը

Օրգանիզմում ավելորդ հեղուկի պահպանումն է պատճառը, որ մարդը չի կարողանում նիհարել։ Ճարպի բջիջները պահպանում են հեղուկը, ուստի մարդու քաշը և ծավալը մեծանում են: Դրենաժային ըմպելիքը լավագույն միջոցն է ազատվելու ավելորդ հեղուկից, որը խանգարում է քաշի արագ կորստին: 

Ձեզ հարկավոր է․

չոր կեչու տերևներ - 1 թեյի գդալ

մաքուր տաք ջուր - 1 բաժակ

մեղր – 0,5 թ/գդ.

 

Տերեւները մանրացրեք։ Մեղրը խառնել տերեւների հետ։ Խառնեք տաք ջրով։ 

Օգտագործել օրական 2 անգամ ուտելուց 30 րոպե առաջ։

 

Բաղադրատոմս թիվ 2

Ձեզ հարկավոր է․

կոլտֆոտի տերեւներ - 2 ճ.գ. 

եռման ջուր – 200 մլ.

 

Տերեւները մանրացրեք։ Տեղադրել թերմոսի մեջ։ Վրան լցնել եռման ջուր։ Թողնել 1 ժամ։ Օգտագործել օրը 2 անգամ՝ 1 ճ.գ.։ 

 

Բաղադրատոմս թիվ 3

Ձեզ հարկավոր է․

0,5 լիտր եռման ջուր

30 գ սև հաղարջի տերևներ

Տերեւները լցրեք ապակե տարայի մեջ։ Վրան լցնել եռման ջուր։ Թողնել 2 ժամ։ Խմեք օրը 3 անգամ՝ 0,5 բաժակ։



Բժիշկ Ստրոկովը խորհուրդ է տալիս հայտնի համեմունք քաշի կորստի և ախորժակը ճնշելու համար

Բժշկի խոսքով՝ չիլի պղպեղը սննդի մեջ ավելացնելը կարող է նպաստել քաշի նվազմանը չորս մեխանիզմներով.

Անկախ նրանից, թե դուք այն օգտագործում եք որպես որոշիչ համ ձեր ուտեստի համար, թե որպես լրացուցիչ կծու սոուս, չիլին ավելին է առաջարկում, քան կծու համը: 
«Չիլի պղպեղը, մասնավորապես՝ կապսաիցին կոչվող միացությունը, կապված է քաշի կորստի հնարավոր օգուտների հետ»,- ասում է սննդաբան Իգոր Ստրոկովը:
Հանրաճանաչ համեմունքն այս գործընթացին նպաստում է հետեւյալ մեխանիզմներով, ըստ բժշկի.

 

 

Նյութափոխանակության բարձրացում
Ապացուցված է, որ կապսաիցինը բարձրացնում է նյութափոխանակությունը՝ բարձրացնելով մարմնի ջերմաստիճանը և խթանելով թերմոգենեզը, որը վերաբերում է մարմնում ջերմության արտադրության գործընթացին: 
Այս ավելացված նյութափոխանակության մակարդակը կարող է ավելի շատ կալորիաներ այրել և նպաստել քաշի կորստին:

Ախորժակի նվազեցում
Բժիշկը բացատրեց, որ չիլի պղպեղը կարող է խթանել բերանի և ստամոքսի ընկալիչները՝ առաջացնելով հագեցվածություն և նվազեցնելով քաղցը։ 



Ճարպերի օքսիդացում
Հետաքրքիր է, որ կապսաիցինը նպաստում է ճարպերի օքսիդացմանը՝ դրդելով մարմնին օգտագործել կուտակված ճարպը որպես էներգիայի աղբյուր:
Սա կարող է պոտենցիալ խթանել քաշի կորուստը՝ նվազեցնելով ճարպային պաշարները և նպաստելով ճարպերի այրմանը:

 

 

Արյան շաքարի կարգավորում
Հետազոտությունները ցույց են տալիս, որ կապսաիցինը կարող է օգնել կարգավորել արյան շաքարի մակարդակը և բարելավել ինսուլինի նկատմամբ զգայունու

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը