Դեղորայք մեծահասակների համար. Կոճապղպեղի լիկյորի բաղադրատոմս՝ ցիտրուսային համերով

Դիտումներ 347

Դեղորայք մեծահասակների համար. Կոճապղպեղի լիկյորի բաղադրատոմս՝ ցիտրուսային համերով

Կոճապղպեղի հիմնական կենսաբանական ակտիվ նյութը հզոր հակաբորբոքային և հակաօքսիդանտ հատկություններ ունի։ Ուստի այն շատ արդյունավետ է վիրուսային և բակտերիալ վարակների դեմ։

 

Կոճապղպեղի լիկյորի բաղադրատոմսը․

Բաղադրությունը․

60 գ կոճապղպեղի արմատ

150 գ շաքարավազ

1 բաժակ ջուր

1 բաժակ օղի

մեկ կիտրոն կամ նարինջ

վանիլին - ըստ ճաշակի

 

1. Կոճապղպեղի արմատը մանրացնել, վրան ավելացնել վանիլին եւ լցնել ջուր։

2. Ավելացրեք շաքարավազը, հասցրեք եռման աստիճանի և եփեք մարմանդ կրակի վրա 25 րոպե։

3. Թուրմը սառեցրեք սենյակային ջերմաստիճանի, վրան ավելացրեք կիտրոնի կամ նարնջի կտորներ և մեկ բաժակ օղի։

4. Թրմել 24 ժամ, զտել եւ լիկյորը լցնել ապակե շշի մեջ։ Պահել մութ, զով տեղում



Պատրաստեք կոճապղպեղի այս հնագույն բաղադրատոմսը քաղցկեղի կանխարգելման, արթրիտի բուժման, խոլեստերինի և արյան շաքարի իջեցման համար

Կոճապղպեղը աշխարհի ամենաառողջարար և ամենահայտնի համեմունքներից մեկն է և ավանդաբար օգտագործվում է հնդկական և ասիական խոհանոցներում:

Այն ունի օգտագործման լայն շրջանակ և հատկապես արդյունավետ է մրսածության , գրիպի, հազի, արթրիտի և ստամոքսի հիվանդությունների դեպքում:

 

 

 

Բացի այդ, կոճապղպեղը կարող է օգնել թեթևացնել մեջքի և մկանների ցավը, ինչպես նաև նվազեցնել խոլեստերինի և արյան շաքարի բարձր մակարդակը:
Բազմաթիվ հետազոտություններ հաստատել են, որ այս համեմունքը կարող է մեծ օգնություն ցուցաբերել դեգեներատիվ կամ ռևմատոիդ արթրիտի և քրոնիկական ցավերի դեպքում: Կոճապղպեղը նաև կանխում է քաղցկեղը և խթանում արյան հոսքը։

Ահա թե ինչպես պատրաստել այս ավանդական կոճապղպեղի միջոցը , որը կօգնի ձեզ բուժել բազմաթիվ առողջական խնդիրներ.

 



Բաղադրությունը.
200 գ կոճապղպեղ (մաքրված և մանր կտրատած)
50 մլ կրաքարի հյութ
1/2 բաժակ գազավորված ջուր
50 գ բնական մեղր
450 մլ ֆիլտրացված ջուր

 

 

Պետք է եռացնել ջուրը և ավելացնել կոճապղպեղը։ Եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե, ապա հանել կրակից և թողնել 20 րոպե սառչի: Օշարակը պատրաստել առանձին տարայի մեջ։ Կես բաժակ կոճապղպեղի ջուրը խառնեք կես բաժակ գազավորված ջրի հետ և ավելացրեք կրաքարի հյութ և մեղր։

Լավ խառնել։ Պատրաստ է

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը