Դեն մի նետեք սխտորի ձողերը․ Շատերը նույնիսկ չգիտեն դրանց առավելությունների մասին
Սխտորով ձողերը քիչ կալորիաներ ունենԴրանք երկաթով հարուստ են, նույնիսկ ավելի շատ, քան խնձորը: Նաև կա ծծումբ, կալցիում, այս ամենը դրան բնորոշ հոտ է հաղորդում:
Սխտորի ձողերը դրական են ազդում սրտի և արյան անոթների աշխատանքի վրա, իջեցնում են արյան մեջ խոլեստերինը, օգտակար են հիպոթենզիայի, աթերոսկլերոզի, թրոմբոզի դեպքում, երկարատև հիվանդություններից հետո։
Պարզ ասած, սխտորի ձողերը իսկապես աներևակայելի առողջարար են: Առաջարկում ենք ձմռան համար պատրաստել այս պարզ բաղադրատոմսով։
3 ճ.գ. աղ,
2 կծու պղպեղ,
0,5 ճ.գ․ աղացած սև պղպեղ,
0,5 ճ․գ․ աղացած համեմ
1. Ձողերը մանրակրկիտ լվացեք։ Կոպիտ մասը պետք է հեռացվի:
2. Կտրեք ձողերը և դրեք և բլենդերի մեջ՝ այլ բաղադրիչների հետ միասին։
4. Ամեն ինչ լցնել փոքր տոպրակների կամ սիլիկոնե կաղապարների մեջ։
5. Տեղադրել սառնարանում։
6. Այն կարելի է պահել մոտ մեկ տարի, բայց, հաստատ, ավելի շուտ կսպառվի։
Նոր համեղ հավելումը պատրաստ է: Այժմ դուք հեշտությամբ կարող եք հարստացնել բազմաթիվ սոուսների, մսային ուտեստների և ապուրների համը: