Դեն մի նետեք սխտորի ձողերը․ Շատերը նույնիսկ չգիտեն դրանց առավելությունների մասին

Դիտումներ 431

Դեն մի նետեք սխտորի ձողերը․ Շատերը նույնիսկ չգիտեն դրանց առավելությունների մասին

Սխտորով ձողերը քիչ կալորիաներ ունենԴրանք երկաթով հարուստ են, նույնիսկ ավելի շատ, քան խնձորը: Նաև կա ծծումբ, կալցիում, այս ամենը դրան բնորոշ հոտ է հաղորդում:

Սխտորի ձողերը դրական են ազդում սրտի և արյան անոթների աշխատանքի վրա, իջեցնում են արյան մեջ խոլեստերինը, օգտակար են հիպոթենզիայի, աթերոսկլերոզի, թրոմբոզի դեպքում, երկարատև հիվանդություններից հետո։

 

 

Պարզ ասած, սխտորի ձողերը իսկապես աներևակայելի առողջարար են: Առաջարկում ենք ձմռան համար  պատրաստել այս պարզ բաղադրատոմսով։ 

 


Ձեզ հարկավոր է․
0,5 կգ սխտոր ձողեր

3 ճ.գ. աղ,
2 կծու պղպեղ,
0,5 ճ.գ․ աղացած սև պղպեղ,
0,5 ճ․գ․ աղացած համեմ

 

 

1. Ձողերը մանրակրկիտ լվացեք։ Կոպիտ մասը պետք է հեռացվի:

2. Կտրեք ձողերը և դրեք և բլենդերի մեջ՝ այլ բաղադրիչների հետ միասին։

3. Խառնուրդը մանրացնել։

 



4. Ամեն ինչ լցնել փոքր տոպրակների կամ սիլիկոնե կաղապարների մեջ։

5. Տեղադրել սառնարանում։

6. Այն կարելի է պահել մոտ մեկ տարի, բայց, հաստատ, ավելի շուտ կսպառվի։

Նոր համեղ հավելումը պատրաստ է: Այժմ դուք հեշտությամբ կարող եք հարստացնել բազմաթիվ սոուսների, մսային ուտեստների և ապուրների համը:



Ամենաընթերցվածը