Դդմիկով շատ համեղ ուտեստ, որը պատրաստելու համար հարկավոր է ընդամենը 10 րոպե

Դիտումներ 265

Դդմիկով շատ համեղ ուտեստ, որը պատրաստելու համար հարկավոր է ընդամենը 10 րոպե

Բաղադրամասեր․

  • Դդմիկ մեկ հատ
  • Սխտոր
  • Արևածաղկի ձեթ
  • Մայոնեզ մեկ թեյի գդալ
  • Աղ
  • Մաղադանոս, սամիթ

 



 

 

Դդմիկը լավ լվացեք, անպայման չորացրեք խոհանոցային սրբիչով։ Կտրեք դդմիկը խոշոր օղակների տեսքով, յուրաքանչյուրը մոտ 1 սանտիմետր հաստությամբ:

Տաքացրեք տապակը՝ մի փոքր յուղով ցողելով – ավելի լավ է չկպչուն վերցնել, կարելի է ընդհանրապես առանց յուղի։ Դրեք մի շերտ դդմիկ և տապակեք մի կողմից միջին ջերմության վրա մինչև թույլ կարմրելը:

Դդմիկը շրջել մյուս կողմից և տապակել մյուս կողմից, մինչև պատառաքաղը մի փոքր ջանք գործադրի դդմիկի եզրին, բայց ոչ, օրինակ, կոտլետի նման:



Կեղևազատեք և մանրացրեք մեկ պճեղ սխտորը, ավելի նուրբ ճաշակի համար կարող եք վերցնել կես պճեղ: Սխտորը մանր կտրատել, կարող եք օգտագործել սխտորի մամլիչը։

Դդմիկները տեղափոխել ամանի մեջ։ Դդմիկին ավելացնել սխտորը, ավելացնել մի պտղունց աղ։

Մանր կտրատել մաղադանոսը և սամիթը - կտրատած կանաչիները պետք է լինեն մոտ երկու ճաշի գդալ:

Ավելացրեք մեկ թեյի գդալ մայոնեզ, տարան կափարիչով փակեք և լավ թափահարեք, որպեսզի ամբողջ պարունակությունը հավասարապես խառնվի։

Դդմիկից հյութ դուրս կգա, որը թափահարելիս խառնվելու է մայոնեզի և կանաչիների հետ։



Ամենաընթերցվածը