Դափնու տերևն ու դարչինը օգնում են նիհարելուն․ Ահա այս հրաշքի պատրաստման բաղադրատոմսը

Դիտումներ 554

Դափնու տերևն ու դարչինը օգնում են նիհարելուն․ Ահա այս հրաշքի պատրաստման բաղադրատոմսը

Դարչինի և դափնու տերևների թուրմը հայտնի է նրանով, որ օգնում է ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից։

Բաղադրությունը՝

1 լ. ջուր

1 դարչինի ձողիկներ

5 դափնու տերեւ

 

Ամեն ինչ ավելացնել տապակի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։ Եռացնել 15 րոպե, ապա վերցնել կրակից և սառեցնել։

Ընդունել օրական մեկ բաժակ՝ դատարկ ստամոքսին։

Հակացուցումները՝

- հղիություն

- կրծքով կերակրում

- 6 տարեկանից ցածր տարիք

- հաստ աղիքի հիվանդություններ

- լյարդի խնդիրներ



Ես 48 տարեկան եմ և արագ նիհարեցի՝ օգտագործելով այս 3 գերարդյունավետ միջոցները

Մենք առաջարկում ենք ձեզ մի քանի համոզիչ պատճառներ՝ ձեր սննդակարգում կոճապղպեղը ներառելու համար։ Կան բազմաթիվ օգուտներ, որոնք դուք կստանաք այն սպառելով: Կոճապղպեղն ունի հակաբորբոքային, հակամակարդիչ, հակաօքսիդանտ և բակտերիալ ազդեցություն: Այն նաև բարելավում է մարսողական համակարգի աշխատանքը, քանի որ խթանում է ֆերմենտների արտազատումը, որոնք օգնում են մաքրել ստամոքսը: Բարելավում է արյան շրջանառությունը և լինելով հակաբորբոքային՝ կոճապղպեղը արդյունավետ է երակների վարիկոզի և ցելյուլիտի դեմ:

Եվ դա շատ լավ է բուժում տարբեր խնդիրներ, ինչպիսիք են սրտխառնոցը, գլխացավը, գրիպը, մրսածությունը, փորլուծությունը, ստամոքսի ցավը և ռևմատիկ հիվանդությունները, հատկապես ռևմատոիդ արթրիտը: Կոճապղպեղը արդյունավետ է խոլեստերինի մակարդակը վերահսկելու համար։ Եվ այն նաև հայտնի է մկանների և մեջքի ցավը նվազեցնելու ունակությամբ: Կան բազմաթիվ ուսումնասիրություններ, որոնք ասում են, որ կոճապղպեղը կարող է նվազեցնել արթրիտի և մկանների քրոնիկական ցավի պատճառած ցավը: Կոճապղպեղը իդեալական է օրգանիզմը դետոքսիկացնելու համար։

Այն արագացնում է նյութափոխանակությունը, ինչը նպաստում է քաշի ավելի արագ կորստի։ Եվ դա նաև օգնում է նվազեցնել քաղցը և ախորժակը: Մենք ձեզ առաջարկում ենք կոճապղպեղի արմատի վրա հիմնված ամենահզոր բաղադրատոմսերը։

 

 

1. Կոճապղպեղով թեյ՝ արագ նիհարելու համար.

Բաղադրությունը՝ 

1 թեյի գդալ աղացած դարչին

1/2 կիտրոն

2 թեյի գդալ կտրատած թարմ կոճապղպեղի արմատ

750 մլ ժջուր

 

Ջուրը բերեք եռման աստիճանի։ Հենց որ այն սկսի եռալ, ավելացնել դարչինն ու կոճապղպեղը։ Խառնել և անջատել կրակը։ Ծածկեք կափարիչով և թողեք մնա 20 րոպե։ Կիտրոնը մանր կտրատել և ավելացնել կոճապղպեղով թեյի մեջ։ Ցանկության դեպքում ավելացնել անանուխի թարմ տերեւներ։ Այն կարող եք նաև քաղցրացնել մեղրով, բայց մի օգտագործեք այլ քաղցրացուցիչ կամ շաքար:

Այս ըմպելիքը խորհուրդ է տրվում խմել 20 օր՝ 250 մլ օրը 2 անգամ՝ առավոտյան և երեկոյան, ուտելուց 30 րոպե առաջ։ Ընդմիջեք 7 օր և կրկնեք կուրսը ևս 20 օր։



2. Հատուկ վիտամինային թեյ, հատկապես օգտակար է խմել ձմռանը և գարնանը։

Բաղադրությունը՝ 

1/2 բաժակ գազարի հյութ

կես կիտրոն

150 մլ կեֆիր կամ մածուն

1 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ

1/2 թեյի գդալ

քերած կոճապղպեղի արմատ

2 ճաշի գդալ կտավատի սերմ

1 ճաշի գդալ քնջութի սերմեր

Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ և լավ խառնել։

Խմեք անմիջապես։ Օգտագործման լավագույն ժամանակը առավոտյան դատարկ ստամոքսին է։

 

 

 

3. Կոճապղպեղով ջուր նիհարելու համար

Բաղադրիչներ․

2 թեյի գդալ կոճապղպեղի արմատ

2 լիտր մաքրված ջուր
 

Վերցրեք մի տարա և լցրեք այնտեղ 2 լիտր ջուր և ավելացնել կոճապղպեղը։ Թողնել թրմվի ամբողջ գիշեր։ Հաջորդ օրը ջրի մեջ ավելացրեք 2 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ և խառնեք։ Այս ջուրը խմեք ամեն օր, մինչև ստանաք ցանկալի արդյունք։ Այս բաղադրատոմսը փորձարկվել է շատերի կողմից:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը