Դանդելիոնը բուժում է ուռուցքները, հեպատիտը, լյարդի, երիկամների և ստամոքսի հիվանդությունները․ Ահա թե ինչպես ճիշտ եփել օշարակը
Դիտումներ 1448
Օշարակի բաղադրատոմս՝
Բաղադրություն.
400 դեղին խատուտիկի ծաղիկ (Դանդելիոն)
4 կտրատած կիտրոն
4 կտրատած նարինջ
3 լիտր ջուր
Բաղադրիչները ավելացնել ջրի մեջ և թողնել 24 ժամ։ Այնուհետեւ ավելացնել 2 բաժակ շաքարավազ եւ եռացնել։
Երբ խառնուրդը թանձրանա, հանեք կրակից և լցրեք ստերիլիզացված բանկաների մեջ։ Օգտագործեք սովորական մրսածության, հազի և բրոնխիտի բուժման համար:
Թեյի բաղադրատոմս.
Դանդելիոնի թեյը պատրաստվում է չոր, մանր կտրատած և խառը դանդելիոնի տերևներից: Վերցրեք կես թեյի գդալ խառնուրդը և ավելացրեք մեկ բաժակ ջրի մեջ՝ թեյ պատրաստելու համար։
Կարող եք նաև 60 գրամ այս խառնուրդը խառնել 30 գրամ չոր խատուտիկի արմատների հետ։ Խառնուրդը ավելացրեք 2,5 մլ ջրի մեջ և մի քիչ աղ։
Եռացնել և եփել 20 րոպե։ Այնուհետև քամել և խմել օրական երեք անգամ մեկ բաժակ։
Ամենաընթերցվածը