Ծխողների խորհուրդ. Մաքրեք ձեր թոքերը այս տնական օշարակով․ Դա ձեզ կհեշտացնի շնչառությունը կարճ ժամանակում

Դիտումներ 729

Ծխողների խորհուրդ. Մաքրեք ձեր թոքերը այս տնական օշարակով․ Դա ձեզ կհեշտացնի շնչառությունը կարճ ժամանակում

Ծխելը լուրջ վնասակար սովորություն է, որը վնասում է ամբողջ մարմնին և գրեթե բոլոր օրգաններին՝ առաջացնելով հիվանդություն և հաշմանդամություն: Ծխելը մահվան հիմնական պատճառն է։

ԱՄՆ-ում ավելի քան 16 միլիոն մարդ տառապում է ծխելու հետ կապված խնդիրներից, շատ մարդիկ մահանում են այս վատ սովորության պատճառով, իսկ մնացածներն ապրում են ծխելու հետ կապված լուրջ հիվանդություններով։

 

 

Ծխելը կարող է առաջացնել տարբեր հիվանդություններ, այդ թվում՝ շաքարախտ, ինսուլտ, քաղցկեղ, սրտանոթային հիվանդություններ, թոքերի հիվանդություններ, ինչպիսիք են էմֆիզեմը և քրոնիկ բրոնխիտը:

Սա կարող է մեծապես մեծացնել աչքի հիվանդությունների, տուբերկուլյոզի և իմունային համակարգի խնդիրների վրա, ինչպիսիք են ռևմատոիդ արթրիտը: Բացի այդ, այն տղամարդկանց մոտ բերում է էրեկտիլ դիսֆունկցիայի։



Հետևաբար, կարողանալով մաքրել ձեր թոքերը և վերացնել բոլոր տոքսինները, նշանակում է, որ դուք կարող եք կանխել այս բոլոր լուրջ առողջական խնդիրները՝ անկախ նրանից՝ ծխող եք, թե չծխող:

Մենք կբացահայտենք զարմանալի բնական հյութի բաղադրատոմս, որն ունի ընդամենը 3 ընդհանուր բաղադրիչ և տալիս է բազմաթիվ առավելություններ:

 

Քրքում

Առաջին բաղադրիչը հիանալի համեմունք է կամ հայտնի է նաև որպես հնդկական զաֆրան: Այն հարուստ է հանքանյութերով, վիտամիններով և օմեգա-3 ճարպաթթուներով: Այն ունի հզոր հակաուռուցքային, հակաբակտերիալ և հակավիրուսային հատկություններ։

 

 

Սոխ

Սոխն ու սխտորն ունեն հզոր հակաքաղցկեղային հատկություններ, որոնք չափազանց արդյունավետ են չարորակ ուռուցքները կանխելու համար։ Սոխը նաև շատ օգտակար է բոլոր տեսակի շնչառական հիվանդությունների կանխարգելման համար։

 

Կոճապղպեղ

Կոճապղպեղը տարածված է եղել և լայնորեն օգտագործվել դեռևս հնագույն ժամանակներից իր բազմաթիվ առողջարար օգուտների համար, ներառյալ թոքերում կուտակված ավելորդ լորձից ազատվելու կարողությունը:



Ինչպես պատրաստել խմիչքը.

Բաղադրությունը․

2 ճաշի գդալ քրքում

400 գրամ սոխ

400 գրամ շաքար (կամ մեղր կամ թխկու օշարակ)

1 լիտր ջուր

 

Պետք է ջուրը լցնել կաթսայի մեջ և ավելացնել շաքարավազ։ Տաքացրեք օշարակը և թողեք եռա։ Սոխը կտրատել քառորդ մասի։ Ավելացնել կաթսայի մեջ: Թողեք նորից եռա, հետո ավելացրեք քրքումն ու կրակը թուլացրեք։

Խառնուրդը թողնում ենք եռա, մինչև ծավալը կիսով չափ պակասի, քամում ենք և լցնում ապակե տարայի մեջ։ Թողնել սառչի։

Խառնուրդը պահել սառնարանում։

Ըմպելիքից պետք է ընդունել 2 ճաշի գդալ առավոտյան դատարկ ստամոքսին, ևս երկուսը՝ երեկոյան քնելուց առաջ։



Ամենաընթերցվածը