Ծխողների խորհուրդ. Մաքրեք ձեր թոքերը այս տնական օշարակով․ Դա ձեզ կհեշտացնի շնչառությունը կարճ ժամանակում
Ծխելը լուրջ վնասակար սովորություն է, որը վնասում է ամբողջ մարմնին և գրեթե բոլոր օրգաններին՝ առաջացնելով հիվանդություն և հաշմանդամություն: Ծխելը մահվան հիմնական պատճառն է։
ԱՄՆ-ում ավելի քան 16 միլիոն մարդ տառապում է ծխելու հետ կապված խնդիրներից, շատ մարդիկ մահանում են այս վատ սովորության պատճառով, իսկ մնացածներն ապրում են ծխելու հետ կապված լուրջ հիվանդություններով։
Ծխելը կարող է առաջացնել տարբեր հիվանդություններ, այդ թվում՝ շաքարախտ, ինսուլտ, քաղցկեղ, սրտանոթային հիվանդություններ, թոքերի հիվանդություններ, ինչպիսիք են էմֆիզեմը և քրոնիկ բրոնխիտը:
Սա կարող է մեծապես մեծացնել աչքի հիվանդությունների, տուբերկուլյոզի և իմունային համակարգի խնդիրների վրա, ինչպիսիք են ռևմատոիդ արթրիտը: Բացի այդ, այն տղամարդկանց մոտ բերում է էրեկտիլ դիսֆունկցիայի։
Հետևաբար, կարողանալով մաքրել ձեր թոքերը և վերացնել բոլոր տոքսինները, նշանակում է, որ դուք կարող եք կանխել այս բոլոր լուրջ առողջական խնդիրները՝ անկախ նրանից՝ ծխող եք, թե չծխող:
Մենք կբացահայտենք զարմանալի բնական հյութի բաղադրատոմս, որն ունի ընդամենը 3 ընդհանուր բաղադրիչ և տալիս է բազմաթիվ առավելություններ:
Քրքում
Առաջին բաղադրիչը հիանալի համեմունք է կամ հայտնի է նաև որպես հնդկական զաֆրան: Այն հարուստ է հանքանյութերով, վիտամիններով և օմեգա-3 ճարպաթթուներով: Այն ունի հզոր հակաուռուցքային, հակաբակտերիալ և հակավիրուսային հատկություններ։
Սոխ
Սոխն ու սխտորն ունեն հզոր հակաքաղցկեղային հատկություններ, որոնք չափազանց արդյունավետ են չարորակ ուռուցքները կանխելու համար։ Սոխը նաև շատ օգտակար է բոլոր տեսակի շնչառական հիվանդությունների կանխարգելման համար։
Կոճապղպեղ
Կոճապղպեղը տարածված է եղել և լայնորեն օգտագործվել դեռևս հնագույն ժամանակներից իր բազմաթիվ առողջարար օգուտների համար, ներառյալ թոքերում կուտակված ավելորդ լորձից ազատվելու կարողությունը:
Ինչպես պատրաստել խմիչքը.
Բաղադրությունը․
2 ճաշի գդալ քրքում
400 գրամ սոխ
400 գրամ շաքար (կամ մեղր կամ թխկու օշարակ)
1 լիտր ջուր
Պետք է ջուրը լցնել կաթսայի մեջ և ավելացնել շաքարավազ։ Տաքացրեք օշարակը և թողեք եռա։ Սոխը կտրատել քառորդ մասի։ Ավելացնել կաթսայի մեջ: Թողեք նորից եռա, հետո ավելացրեք քրքումն ու կրակը թուլացրեք։
Խառնուրդը թողնում ենք եռա, մինչև ծավալը կիսով չափ պակասի, քամում ենք և լցնում ապակե տարայի մեջ։ Թողնել սառչի։
Խառնուրդը պահել սառնարանում։
Ըմպելիքից պետք է ընդունել 2 ճաշի գդալ առավոտյան դատարկ ստամոքսին, ևս երկուսը՝ երեկոյան քնելուց առաջ։