Ցույց եմ տալիս, թե ինչ «նրբություն» եմ պատրաստում ճաշի և ընթրիքի համար
Դիտումներ 504
Բաղադրատոմսը․
Կաղամբ - 500 գ
Աղացած միս - 600 գր (ցանկացած)
Ձու - 1 հատ
Սոխ - 2 հատ (միջին)
Պարմեզան - 50 գ (ըստ ցանկության)
Սոլ - 1 հատ
Սև պղպեղ - ըստ ճաշակի
Կաղամբն ու սոխը մանր կտրատում ենք (կարող եք օգտագործել պրոցեսոր կամ բլենդեր)։ Ապա լցնում եմ ամանի մեջ, ավելացնում եմ աղացած միս, ձու, աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, մի փոքր կտոր պանիրը մանր քերիչով անցկացնում եմ, եթե հասանելի լինի։ Կոտլետներ եմ պատրաստում։
Բուսայուղը լցնում եմ տապակի մեջ, տաքացնում, կոտլետները պատում եմ ալյուրով (կարելի է փշրանքներով պատել) և երկու կողմից տապակում կափարիչի տակ ցածր կրակի վրա)։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Ամենաընթերցվածը