Ծովաբողկը կարող եք նաև ձմռանը օգտագործել․ Ահա ինչպես պահպանել այն մինչև ձմեռ

Դիտումներ 601

Ծովաբողկը կարող եք նաև ձմռանը օգտագործել․ Ահա ինչպես պահպանել այն մինչև ձմեռ

Բաղադրությունը՝ 1 լիտրի համար

1 կգ լոլիկ 

600 գ ծովաբողկի արմատներ 

3 գլուխ սխտոր 

2 կծու պղպեղ 

1 թեյի գդալ աղ

0,5 թեյի գդալ շաքարավազ 

Ծովաբողկ պատրաստելը դժվար չէ նույնիսկ սկսնակ տնային տնտեսուհիների համար։ Բայց ինչ անուշաբույր համ եք ստանում նույնիսկ սովորական սենդվիչից, ձեզ մնում է միայն հավելել այն ծովաբողկով: Սկսելու համար մաքրեք ծովաբողկի արմատները և անցկացրեք մսաղացով: Մաքրել սխտորը, լոլիկը կտրատել 4 մասի, կծու պղպեղից հանել սերմերը։ Պտտեք ամեն ինչ և խառնեք ծովաբողկով: Ավելացնել աղ, շաքարավազ, խառնել և լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ: Պահել սառնարանում։



Ծովաբողկի տերևները միակ բույսերն են, որոնք կարող են աղը քաշել մաշկի ծակոտիների միջով

Սա փորձված և իրական բաղադրատոմս է:

Ցանկանու՞մ եք ազատվել այն ամբողջ աղից, որը կուտակվել է օրգանիզմում։

 


 

Վերցրեք երկու կտոր թարմ մեծ ծովաբողկ տերևներ: Քնելուց առաջ դրանք երկու կողմից թաթախեք եռման ջրի մեջ և անմիջապես դրեք մեջքի վրա: Գործվածքով կապել։
Կարող է լինել թեթև այրման սենսացիա, բայց ոչ ցավ: Բացառվում են նաև այրվածքները։Առավոտյան զգուշորեն հեռացրեք տերևները, եթե աղը շատ է, ապա դրանք փշրվում են:
Կատարեք այնքան պրոցեդուրաներ, որքան անհրաժեշտ է՝ տերևների վրա աղ չպետք է լինի:
Ավանդական բժիշկները օգտագործում են ծովաբողկը բազմաթիվ հիվանդություններ բուժելու համար:



Ծովաբողկի հյութում հայտնաբերված եթերայուղերը չափազանց ուժեղ ազդեցություն են ունենում օրգանիզմի վրա։ Հարկ է նաև նշել, որ ծովաբողկից պատրաստված կիտրոնի հյութի հետ միասին պատրաստված մրգահյութը շատ ուժեղ միզամուղ ազդեցություն ունի. սա հատկապես արժեքավոր է այտուցների բուժման համար:

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը