Այս խոտը օգնում է առողջությանը բարելավմանը․ Ահա թե ինչի համար է այն օգտակար
Տարիքի հետ բջիջներում կուտակվող տոքսինները թունավորում են մեր օրգանիզմը, առաջացնում տարբեր հիվանդություններ՝ դրանով իսկ մոտեցնելով ծերությունը։ Դա կանխելու համար անհրաժեշտ է պարբերաբար իրականացնել դետոքսիկացիոն միջոցառումներ։
Չկա ավելի լավ բույս, քան ցորենի խոտն է՝ այս նպատակների համար: Իսկապես, քչերը գիտեն մոլախոտի բուժիչ հատկությունների մասին, որն ունի նախանձելի կենսունակություն։
Ցորենի խոտը պարունակում է ավելի քան 100 կենսական տարրեր, էական ճարպաթթուներ, հակաօքսիդանտներ և կարևոր ֆերմենտներ:
Ցորենի խոտի գրեթե 70%-ը բաղկացած է քլորոֆիլից։ Իսկ քլորոֆիլն օրգանիզմից արդյունավետորեն հեռացնում է տոքսիններն ու ծանր մետաղները, ավելացնում է էրիթրոցիտների քանակը, արագացնում նյութափոխանակությունը, արյունը հարստացնում է թթվածնով և գրեթե վերսկսում է բոլոր համակարգերի աշխատանքը։
Ժողովրդական բժշկության մեջ մաքրման նպատակով ընդունված է օգտագործել ցորենի խոտի հյութը։ Այն պատրաստելու համար թարմ ցողունները պետք է լավ լվանալ, եռացրած ջրով եռացնել և անցկացնել մսաղացի միջով։
Ստացված զանգվածը պետք է նոսրացնել ջրով 1։1 հարաբերակցությամբ, հեղուկը քամել և եռացնել 3-5 րոպե։ Եփած հյութի մեջ երկար պահելու համար ավելացրեք նույն քանակությամբ օղի։
Խորհուրդ ենք տալիս դեղամիջոցը խմել 30 մլ ուտելուց 30 րոպե առաջ 2-3 ամիս։ Ապա դուք պետք է ընդմիջեք նույն ժամանակահատվածով:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։