Ծլած ընկույզների եզակի գաղտնիքը․ Միայն իմանաք ինչեր կարող է անել այն ձեզ հետ
Բոլորը գիտեն, որ ծլած հատիկը շատ օգտակար է, բայց քչերը գիտեն, թե որքան օգտակար է ծլած ընկույզը։ Ծլած ընկույզի կենսունակությունը՝ ջրում
-Ճարպի օրական նորման բավարարելու համար մարդուն բավարար է երկու տասնյակ ընկույզ։
Արժեքավոր է, որ ընկույզի յուղի մեջ կա շատ լինոլենաթթու, որը դրական է ազդում օրգանիզմի զարգացման, աթերոսկլերոզի կանխարգելման, արյան ճնշման կարգավորման վրա;
- չհասած ընկույզի պտուղները պարունակում են մեծ քանակությամբ վիտամին C, որը շատ անգամ գերազանցում է վիտամին C-ի պարունակությունը ցիտրուսային մրգերում և սև հաղարջի մեջ: Ընկույզը հանում է հոգնածությունը, վերականգնում է ուժը։
Այս բաղադրատոմսը կօգնի.
Երիտասարդացնել օրգանիզմը՝ բջջային մակարդակում
Վերականգնում է իմունային և նյարդային համակարգը
Մաքրում է շրջանառու համակարգը
Հեռացնում է տոքսինները մարմնից
Այն լավ սննդարար նյութ է ոսկորների համար
Ինչպես պատրաստել.
1 կգ չմաքրած ընկույզը լցնել սառը ջրով։ Ջուրը պետք է ծածկի ընկույզները: Պահեք պատուհանագոգին 2 շաբաթ, ջուրը փոխեք օրը մեկ։ Օրական երկու անգամ ընկույզը խառնել։
2 շաբաթ անց ընկույզը պատրաստ է ուտելու։ Պետք է ընկույզը պահել սառնարանում (ներքևում) նույն ջրի մեջ։
Օրական ընդունման նորման 3 հատ կեղևավորված ընկույզ է՝ առավոտյան և երեկոյան։
Օգտագործեք զգուշությամբ ենթաստամոքսային գեղձի խանգարումների դեպքում (պանկրեատիտ):
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։