Ծլած ընկույզների եզակի գաղտնիքը․ Միայն իմանաք ինչեր կարող է անել այն ձեզ հետ

Դիտումներ 683

Ծլած ընկույզների եզակի գաղտնիքը․ Միայն իմանաք ինչեր կարող է անել այն ձեզ հետ

Բոլորը գիտեն, որ ծլած հատիկը շատ օգտակար է, բայց քչերը գիտեն, թե որքան օգտակար է ծլած ընկույզը։ Ծլած ընկույզի կենսունակությունը՝ ջրում

-Ճարպի օրական նորման բավարարելու համար մարդուն բավարար է երկու տասնյակ ընկույզ։

 

 

Արժեքավոր է, որ ընկույզի յուղի մեջ կա շատ լինոլենաթթու, որը դրական է ազդում օրգանիզմի զարգացման, աթերոսկլերոզի կանխարգելման, արյան ճնշման կարգավորման վրա;

- չհասած ընկույզի պտուղները պարունակում են մեծ քանակությամբ վիտամին C, որը շատ անգամ գերազանցում է վիտամին C-ի պարունակությունը ցիտրուսային մրգերում և սև հաղարջի մեջ: Ընկույզը հանում է հոգնածությունը, վերականգնում է ուժը։



Այս բաղադրատոմսը կօգնի.

Երիտասարդացնել օրգանիզմը՝ բջջային մակարդակում

Վերականգնում է իմունային և նյարդային համակարգը

Մաքրում է շրջանառու համակարգը

Հեռացնում է տոքսինները մարմնից

Այն լավ սննդարար նյութ է ոսկորների համար

 

Ինչպես պատրաստել.

1 կգ չմաքրած ընկույզը լցնել սառը ջրով։ Ջուրը պետք է ծածկի ընկույզները: Պահեք պատուհանագոգին 2 շաբաթ, ջուրը փոխեք օրը մեկ։ Օրական երկու անգամ ընկույզը խառնել։

 



2 շաբաթ անց ընկույզը պատրաստ է ուտելու։ Պետք է ընկույզը պահել սառնարանում (ներքևում) նույն ջրի մեջ։

Օրական ընդունման նորման 3 հատ կեղևավորված ընկույզ է՝ առավոտյան և երեկոյան։

Օգտագործեք զգուշությամբ ենթաստամոքսային գեղձի խանգարումների դեպքում (պանկրեատիտ):

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը