Ցանկալի է ընդունել այս ըմպելիքը՝ հելիկոբակտերից և փխվածությունից խուսափելու համար

Դիտումներ 3100

Ցանկալի է ընդունել այս ըմպելիքը՝ հելիկոբակտերից և փխվածությունից խուսափելու համար

Նախքան այս հոդվածը սկսելը, ես կցանկանայի ձեզ մի պարզ հարց ուղղել՝ գիտե՞ք, թե որն է փքվածության պատճառ: Նախ, դուք պետք է իմանաք, որ փքվածությունը սովորական առողջական խնդիր է, որը ոչ միայն տհաճ է աչքի համար, այլ նաև մեծ անհանգստություն է առաջացնում:

Պետք է տեղյակ լինեք, որ այս վիճակի մի քանի պատճառ կա, և ամենատարածվածը մթերքներն են, որոնք օրգանիզմում հեղուկ են պահում և դանդաղեցնում մարսողությունը:
Այն կարող է առկա լինել աշխարհի մարդկանց կեսից ավելիի մոտ։ 
Նշանները կամ ախտանիշները կարող են ներառել՝ ստամոքսի ցավ, որն ավելի վատանում է, երբ ստամոքսը դատարկ է, սրտխառնոց, ախորժակի կորուստ, հաճախակի փորկապություն և փքվածություն:

Այս միջոցը զարմանալի է. Դուք կազատվեք փքվածությունից ընդամենը 60 վայրկյանում։ Այս բաղադրատոմսը շատ պարզ է և հեշտ պատրաստվող։ Պարզապես հետևեք պարզ հրահանգներին:

 

 

Ձեզ անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները.
1 միջին չափի վարունգ (մաքրած և մանրացված)
1 միջին չափի կիտրոն
1 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղ
12 փոքր անանուխի տերևներ
2 լիտր ջուրՇատ պարզ է. ուղղակի խառնեք բոլոր բաղադրիչները մինչև համասեռ զանգված ստանաք։ Դուք պետք է օրական 8-ից 10 բաժակ խմեք այս հիանալի ըմպելիքից: Այս տնական ըմպելիքը պարունակում է հզոր բաղադրիչներ, որոնք լավացնում են մարսողությունը և կանխում փորկապությունն ու փքվածությունը: Դուք անպայման պետք է փորձեք այս տնական բաղադրատոմսը։ Դուք կզարմանաք արդյունքներից:



Բժիշկ Էլիզաբեթ Ֆիլիպսը, սննդաբան և կլինիկական նյարդաբան, կիսվում է խորհուրդներով՝ կանխարգելելու փքվածությունը և բարելավելու մարսողությունը:

Դրսում քայլել. Օրինակ՝ քայլելը կարող է օգնել բարելավել մարսողությունը և թեթևացնել փքվածությունը:

 

 

Այս դեպքում սնունդն ավելի արագ կանցնի ստամոքսով, քան նստած վիճակում։

Մի որոշ ժամանակով հետաձգեք նախուտեստները: Նախքան դրանք ուտելը, ձեր ստամոքսին չորս ժամ տվեք ամեն ինչ մարսելու համար:

Սնունդն ավելի դանդաղ ծամեք։ Եթե ​​մարդը շտապում է և վատ է ծամում սնունդը, ապա ստամոքսի համար ավելի դժվար է դառնում սննդի կտորները մարսելը։ Բացի այդ, մանրակրկիտ ծամելը նվազեցնում է չափից շատ ուտելու վտանգը:



Խմեք բուսական թեյեր. Այս թեյերը պարունակում են նյութեր, որոնք օգնում են բարելավել մարսողությունը և ազատվել փքվածությունից: 

Երիցուկի թեյն ունի հանգստացնող և բուժիչ ազդեցություն, կոճապղպեղի թեյը հակաբորբոքային է, անանուխի թեյը կարող է հանել ստամոքս-աղիքային սթրեսը։

 

 

Օգտակար կլինի նաեւ ըմպելիքի մեջ մեկ կամ երկու դարչինի ձողիկներ ավելացնելը։

Չափից շատ ալկոհոլ մի խմեք: Եթե ​​դուք չափից շատ ալկոհոլ եք խմում ուտելուց առաջ, կարող եք զգալ մարսողության խանգարում և փքվածություն:

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը