Չոր հազի և բրոնխիտի բուժման բաղադրատոմս
Մաքրած կոճապղպեղը քերել և քամել հյութը։ Թարմ կոճապղպեղի հյութը (1 թեյի գդալ) խառնեք նույն քանակությամբ կիտրոնի հյութի հետ և ավելացրեք 1/2 թեյի գդալ մեղր։ Թողեք մի քիչ թրմվի, ապա լցնել կես բաժակ եռման ջրի մեջ և ծածկել կափարիչով 15 րոպե։ Խմեք 1 թեյի գդալ յուրաքանչյուր կես ժամը մեկ՝ փորձելով հեղուկը որոշ ժամանակ պահել բերանում։
Ահա թե ինչու պետք է ընդմիշտ մոռանալ գրիպը բուժող ըմպելիքների մասին
Պարկերի մեջ լուծվող փոշիները դարձել են գրիպի և մրսածության դեմ պայքարի սովորական միջոց. ես խմեցի, տաքացա, որոշ ժամանակ ինձ լավ զգացի... Բայց այս դեղամիջոցները չեն լուծում խնդիրը, դրանք միայն թեթևացնում են ախտանիշները: Օրգանիզմը շարունակում է գործել սեփական պաշարներով, ինչի պատճառով էլ ավելի է թուլանում։
Մեր խմբագիրներն առաջարկում են տնական, բնական և շատ համեղ միջոց գրիպի և մրսածության դեմ պայքարելու համար։ Իրենց հատկությունների ամենահզոր բաղադրիչներն աշխատում են կայծակնային արագությամբ:
Բաղադրությունը․
2 կիտրոն
2 ճ.գ. բնական հեղուկ մեղր
30-40 գ թարմ կոճապղպեղի արմատ
Կիտրոնները մանրակրկիտ լվացեք և չորացրեք: Կտրեք քառորդների, այնուհետև անցեք մսաղացով: Եթե նախընտրում եք ավելի մեղմ համ, առանց դառնության, նախ հանեք կիտրոնների կեղևը։
Մաքրել կոճապղպեղի արմատը, մանր քերիչով անցկացնել, ավելացնել կիտրոնի կեղևի մեջ։
Ավելացնել մեղր, զանգվածը խառնել և դնել եռացրած ջրով եռացրած փակ տարայի մեջ։ Պահել սառնարանում։ Ավելի մեծ հուսալիության համար դուք կարող եք նախապես մանրէազերծել բանկան:
Ոչ մեծահասակները, ոչ երեխաները չեն հրաժարվի նման վիտամինային ըմպելիքից:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։