Չկա երակների վարիկոզ, միգրեն և հիշողության հետ կապված խնդիրներ. այս թերթիկը կարող է վերացնել այս ամենը

Դիտումներ 22368

Չկա երակների վարիկոզ, միգրեն և հիշողության հետ կապված խնդիրներ. այս թերթիկը կարող է վերացնել այս ամենը

Դափնու տերևը անփոխարինելի և տարածված խոհարարական համեմունք է։ Բայց բացի ցանկացած ուտեստ ավելի համեղ դարձնելուց, այս բույսն ունի նաև հզոր բուժիչ հատկություններ։

 

 

Ստորև ձեզ կներկայացնենք ամենապարզ և ամենաէժան բաղադրատոմսը, որը մի քանի դրական ազդեցություն ունի օրգանիզմի վրա։

 



Մեզ անհրաժեշտ կլինի.

1.  Դափնու տերեւ՝ մոտ 30 գրամ։ Հարմար է ինչպես թարմ, այնպես էլ չոր:

2.  1 բաժակ ձիթապտղի յուղ։

Ինչպես պատրաստել.

1.  Տերեւները մանրացնել։ Մեզ շատ փոքր կտորներ պետք չեն, բավական կլինի յուրաքանչյուր տերեւը 2-3 անգամ կտրել։

2.  Դափնու տերեւի շերտերը լցնել շշի կամ բանկայի մեջ (իդեալական՝ ապակի):

3.  Շերտերը լցնել ձիթապտղի յուղով։

 

 

4.  Փակեք և թողեք թրմվի։ Դրա տեղը պետք է լինի մութ, սենյակային ջերմաստիճան: Մեր կազմը թրմելու համար պահանջվում է մոտ 2 շաբաթ։ Ամեն օր թափահարեք բանկան:

2 շաբաթ անցնելուց հետո կարող եք յուղը օգտագործել: Տերևները կարելի է դեն նետել, պատրաստի արտադրանքը պահել զով, մութ տեղում՝ ապակե տարայի մեջ։

 

 



Այժմ այն ​​մասին, թե ինչպես օգտագործել այս տնային միջոցը.

1.  Քսեք ցավոտ հոդերին։ Այն ավելի հեշտ և հարմարավետ դարձնելու համար յուղը կարելի է մի փոքր տաքացնել ջրային բաղնիքում:

2.  Գլխացավի դեպքում՝ քսել քունքերին:

3.  Սննդին ավելացնել՝ սոուսների, մայոնեզի, կետչուպի, արեւածաղկի ձեթի փոխարեն։ Բացի այն, որ ձիթապտղի յուղը շատ ավելի առողջարար է, քան խանութում գնված սոուսների մեծ մասը, այն նաև նվազեցնում է ախորժակը, ինչը կարևոր է բոլոր նրանց համար, ովքեր դիետա են պահում:

4.  Եթե նկատվում են մաշկային խնդիրներ, ապա յուղը կարելի է օգտագործել գնված լոսյոնների փոխարեն։ 



Ամենաընթերցվածը