Այս միջոցը բուժում է վիրուսային հիվանդությունները, նյարդային խանգարումները և մաշկային խնդիրները

Դիտումներ 734

Այս միջոցը բուժում է վիրուսային հիվանդությունները, նյարդային խանգարումները և մաշկային խնդիրները

Երբ դուք խառնում եք չիչխանը մեղրի հետ, կարող եք ստանալ գերարդյունավետ միջոց, որն օգնում է ձեզ հաղթահարել մրսածությունը նվազագույն ժամանակում: Այն վերացնում է քթի, կոկորդի ցավը և հազը: 

Ի՞նչ օգուտներ ունի չիչխանը մեղրով և ինչպես պատրաստել այն․

Բուժիչ հատկություններ․

Բացի վերը նշված գործառույթներից, մեղրով չիչխանն ունի մի շարք այլ առավելություններ. Այս խառնուրդն օգնում է բարձրացնել իմունիտետը, բարելավել ուղեղի, սրտի և նյարդային համակարգի աշխատանքը: Այն նաև օգնում է նվազեցնել սթրեսի մակարդակը և հեռացնել տոքսինները մարմնից: Մեղրով խառնած չիչխանն ակտիվորեն օգտագործվում է կանխարգելիչ նպատակներով և բազմաթիվ հիվանդությունների բուժման համար։ Այս պատրաստուկը ձեր թիվ 1 օգնականն է վիրուսային վարակների, մաշկային հիվանդությունների և նյարդային խանգարումների դեմ պայքարում։

Չիչխանից առավելագույն օգուտ ստանալու համար այն հավաքում են իր սերմերի հետ միասին: Դա պայմանավորված է նրանով, որ դրանք պարունակում են այնքան վիտամիններ, որքան հատապտուղների միջուկն ու մաշկը: Բացի այդ, դրանք հարուստ են ճարպաթթուներով, որոնք աներեւակայելի օգտակար են մաշկի համար։

 

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.

500 գ չիչխան

300 գ մեղր

 

Չիչխանի բոլոր ճյուղերն ու տերեւները մաղում ենք։ Տեղադրել հատապտուղները խորը տարայի մեջ: Լրացրեք դրանք սառը ջրով: Օգտագործելով գդալ, հեռացրեք բոլոր բեկորները, որոնք լողում են վերևում:

Լցնել չիչխանը բարձր բաժակի կամ բլենդերի ամանի մեջ։ Մանրացրեք այն միատարր խյուսի: Այդ նպատակով մենք օգտագործում ենք կարտոֆիլի տրորիչ կամ բլենդեր (նվազագույն արագությամբ):

Ստացված հատապտուղ զանգվածին ավելացրեք մեղր։ 5 րոպե խառնեք ամեն ինչ գդալով։ Խառնուրդը թողնել 2 ժամ սենյակային ջերմաստիճանում։

Այս զանգվածը լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ։ Կափարիչներով սերտորեն փակեք դրանք: Չիչխանի բանկաները ուղարկում ենք սառնարան՝ հետագա պահպանման համար (մինչև երեք ամիս)։

Չիչխանի և մեղրի այս քաղցր պատրաստուկը կարող եք ավելացնել սև թեյի մեջ ՝ օգտագործելով այն շաքարի փոխարեն։ Արդյունքում դուք կունենաք պատրաստի բուրավետ տաք ըմպելիք, որը կօգնի պայքարել մրսածության դեմ և կլցնի ձեզ ուժով և էներգիայով։

 


Ինչպե՞ս նիհարել չիչխանի օգնությամբ

Չիչխանը տնային տնտեսուհիների շրջանում ամենահայտնի հատապտուղը չէ, այնուամենայնիվ, այն օգտակար տարրերի պահեստ է։

Դիետոլոգ Ելենա Օստրովսկայան կիսվել է, որ չիչխանն անհրաժեշտ է սննդակարգում. այն օգնում է վերքերի ավելի արագ ապաքինմանը և ունի հակաբորբոքային, հակաբակտերիալ ազդեցություն՝ ֆիտոստերոլների և կատեխինների պարունակության շնորհիվ։

 

 

Մասնագետի կարծիքով՝ նիհարողների սննդակարգում պետք է ավելացնել հատապտուղները։ Բանն այն է, որ այն օգնում է նվազեցնել ախորժակը։ Դա պայմանավորված է տարբեր ամինաթթուների և հետքի տարրերի պարունակությամբ:

 



«Նրա նարնջագույն գույնը վկայում է վիտամին A-ի մեծ քանակության մասին: Այն տասն անգամ ավելի շատ վիտամին C է պարունակում, քան նարինջը », - ասաց բժիշկը:

Օստրովսկայան հավելել է, որ հատապտուղը պարունակում է նաև օգտակար ճարպաթթուներ՝ օմեգա 3,7 և 9։

 

 

 

Ինչպես նշում է սննդաբանը, չիչխանը կարելի է ուտել առնվազն ամեն օր կամ եփել թեյի մեջ, սակայն ավելի լավ է պահպանել չափը և օգտագործել հատապտուղը սննդակարգում շաբաթական 2-3 անգամ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը