Բուժիչ ապուր, որը կազատի հոդացավերի դեպքում բորբոքային հիվանդություններից, ինչպիսիք են ֆիբրոմիալգիան

Դիտումներ 692

Բուժիչ ապուր, որը կազատի հոդացավերի դեպքում բորբոքային հիվանդություններից, ինչպիսիք են ֆիբրոմիալգիան

Ձեզ հարկավոր է․

1 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ

1 հատ կոճապղպեղի արմատ

քրքում

4 բաժակ բանջարեղենի արգանակ առանց աղի

2 սոխ

 

Կոճապղպեղի արմատն ու քրքումը խառնեք այնքան, մինչև փոշի դառնան։

Արգանակը տաքացնում ենք ոչ շատ բարձր ջերմաստիճանում։

Ավելացնել կոճապղպեղի փոշին՝ քրքումի և կոկոսի յուղի հետ միասին։

Ավելացնել կտրատած սոխը։

Տեղադրել մաքուր տարայի մեջ։ Երբ եռա՝ բուժիչ ապուրը պատրաստ է։



Այս ապուրը կպաշտպանի ձեզ 2-րդ տիպի շաքարախտից, դեմենցիայից և քաղցկեղից

Այս ապուրի բաղադրիչները՝ քրքումը, խնձորն ու ոսպը, ունեն բարձր բուժիչ հատկություններ։ Քրքումը չափազանց հզոր հակաբորբոքային համեմունք է։
Սթրեսը բորբոքման հիմնական պատճառն է, և, ցավոք, մենք բոլորս ամեն օր առնչվում ենք սթրեսի հետ:
Սթրեսը հանգեցնում է տարբեր հիվանդությունների, և մենք ամեն օր առնչվում ենք անհանգստության և լարվածության հետ: Այնուամենայնիվ, քրքումը բնական միջոց է, որը կօգնի ձեզ պայքարել այս բոլոր հիվանդությունների և ախտանիշների դեմ։
 
 
 
 
Մյուս կողմից, խնձորները շատ առողջարար մրգեր են, որոնք շատ համեղ են՝ և՛ թթու, և՛ քաղցր: 
Նրանք հարուստ են հակաօքսիդանտներով, որոնք դրական ազդեցություն են ունենում հետևյալի դեպքում.
-շաքարախտ
-ոսկրային խնդիրներ
-ալցհեյմերի հիվանդություն
-քաղցկեղ
-սրտանոթային հիվանդություններ
-ստամոքս
-աղիքային խնդիրներ
Ոսպը նույնպես շատ առողջարար է, այն ունի հզոր հակաօքսիդանտ և հակաբորբոքային հատկություն: 
Ոսպը հարուստ է սպիտակուցներով, երկաթով և մագնեզիումով: Պարզվել է, որ կարմիր ոսպն ավելի արժեքավոր սննդային հատկություններ ունի, քան մյուս տեսակներ:
Ահա թե ինչպես պատրաստել այս առողջարար ապուրը.


Բաղադրությունը
 
-1 թեյի գդալ քրքումի փոշի
-1 ու կես բաժակ կոկոսի կաթ
-2 խնձոր
-2 բաժակ կարմիր ոսպ
-1 թեյի գդալ կոկոսի յուղ
-1 թեյի գդալ չաման
-1 կտրատած սոխ
-1 ու կես թեյի գդալ դարչին
-1 թեյի գդալ մի
-3 բաժակ տաք ջուր
 
Նախ պետք է կարմիր ոսպը ողողել սառը ջրով։
Թողնել ցամաքեցնել և կաթսայի մեջ հալեցնել կոկոսի յուղը և տապակել սոխը մինչև փափկի և ոսկեգույն դառնա:
Այնուհետև ավելացնել քրքումն ու խնձորը և եփել զանգվածը 2 րոպե։
 
 
Հաճախակի խառնել, ապա ավելացնել ջուրն ու ոսպը։
Խառնուրդը բերեք եռման աստիճանի, ծածկեք և եփեք 15 րոպե։
Այնուհետև ավելացրեք կոկոսի կաթն ու համեմունքները և եփեք մինչև ոսպը փափկի։
Եթե նախընտրում եք ոչ շատ թանձր, ավելացրեք մեկ բաժակ ջուր և թողեք եփվի ևս 2 ժամ:
Ապուրը պետք է մատուցել տաք վիճակում, իսկ այն կարելի է զարդարել դդմի սերմերով և մանրացրած կոկոսով։
 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը