Բուժեք ձեր թոքերը այս թեյով՝ հազ, ասթմա, բրոնխիտ, էմֆիզեմա, վարակներ

Դիտումներ 8988

Բուժեք ձեր թոքերը այս թեյով՝ հազ, ասթմա, բրոնխիտ, էմֆիզեմա, վարակներ

Սուսամբարը շատ բազմակողմանի է և իր անուշաբույր համի շնորհիվ լավ համակցվում է բազմաթիվ մթերքների հետ, ներառյալ բանջարեղենը, ձուն և աղցանների սոուսները:

Խորհուրդ է տրվում եփելուց առաջ այն ավելացնել մսի մեջ, քանի որ այն կարող է նվազեցնել եփելու ընթացքում արտադրվող թունավոր միացությունների քանակը։

 

 

Սուսամբարը կարող է օգտագործվել տարբեր ձևերով՝ դրա օգուտները քաղելու համար: Նրա տերևները կարելի է օգտագործել ինչպես թարմ, այնպես էլ չորացրած, ինչպես նաև կարելի է ընդունել դեղահաբի կամ յուղի տեսքով։



Թեյ պատրաստելը սուսամբարի ամենատարածված օգտագործումներից մեկն է: Ձեզ անհրաժեշտ է մոտավորապես 5-10 գրամ կամ 1-2 թեյի գդալ, որը պետք է մի քանի րոպե լցնել մի բաժակ տաք ջրի մեջ։ Այս թեյից խորհուրդ է տրվում խմել օրական մինչև երեք բաժակ։

Սուսամբարը հագեցած է հակաօքսիդանտներով, և այս համեմունքի մեկ թեյի գդալն ունի նույն ուժը, ինչ երկու բաժակ կարմիր խաղողը՝ իրենց հակաօքսիդանտ ակտիվությամբ:

Սուսամբարով թեյի կանոնավոր օգտագործումը օգնում է բուժել հազն ու մրսածությունը, վարակները, քրոնիկ ասթման, բրոնխիտը, ռևմատիզմը, սինուսիտը և այլն:

 

 

Բաղադրությունը՝

2-3 բաժակ ջուր

4-6 ճաշի գդալ սուսամբարի չոր տերևներ



Մեղր՝ ըստ ցանկության

Ջուրը լցնել փոքր կաթսայի մեջ, որպեսզի եռա։

Ավելացնել օրեգանոյի տերևները և թողնել մի քանի րոպե եփվի:

Քամեք տերևները և ավելացրեք կիտրոն և մեղր ըստ ճաշակի։

Օպտիմալ արդյունքի համար ողջ օրվա ընթացքում խմեք տաք վիճակում:



Ամենաընթերցվածը