Բուժեք ձեր թոքերը այս թեյով՝ հազ, ասթմա, բրոնխիտ, էմֆիզեմա, վարակներ
Սուսամբարը շատ բազմակողմանի է և իր անուշաբույր համի շնորհիվ լավ համակցվում է բազմաթիվ մթերքների հետ, ներառյալ բանջարեղենը, ձուն և աղցանների սոուսները:
Խորհուրդ է տրվում եփելուց առաջ այն ավելացնել մսի մեջ, քանի որ այն կարող է նվազեցնել եփելու ընթացքում արտադրվող թունավոր միացությունների քանակը։
Սուսամբարը կարող է օգտագործվել տարբեր ձևերով՝ դրա օգուտները քաղելու համար: Նրա տերևները կարելի է օգտագործել ինչպես թարմ, այնպես էլ չորացրած, ինչպես նաև կարելի է ընդունել դեղահաբի կամ յուղի տեսքով։
Թեյ պատրաստելը սուսամբարի ամենատարածված օգտագործումներից մեկն է: Ձեզ անհրաժեշտ է մոտավորապես 5-10 գրամ կամ 1-2 թեյի գդալ, որը պետք է մի քանի րոպե լցնել մի բաժակ տաք ջրի մեջ։ Այս թեյից խորհուրդ է տրվում խմել օրական մինչև երեք բաժակ։
Սուսամբարը հագեցած է հակաօքսիդանտներով, և այս համեմունքի մեկ թեյի գդալն ունի նույն ուժը, ինչ երկու բաժակ կարմիր խաղողը՝ իրենց հակաօքսիդանտ ակտիվությամբ:
Սուսամբարով թեյի կանոնավոր օգտագործումը օգնում է բուժել հազն ու մրսածությունը, վարակները, քրոնիկ ասթման, բրոնխիտը, ռևմատիզմը, սինուսիտը և այլն:
Բաղադրությունը՝
2-3 բաժակ ջուր
4-6 ճաշի գդալ սուսամբարի չոր տերևներ
Մեղր՝ ըստ ցանկության
Ջուրը լցնել փոքր կաթսայի մեջ, որպեսզի եռա։
Ավելացնել օրեգանոյի տերևները և թողնել մի քանի րոպե եփվի:
Քամեք տերևները և ավելացրեք կիտրոն և մեղր ըստ ճաշակի։
Օպտիմալ արդյունքի համար ողջ օրվա ընթացքում խմեք տաք վիճակում: