Բորբոքումն անվանում են «լուռ մարդասպան», այն դանդաղ և աննկատորեն ոչնչացնում է մեր մարմինը. Այս բաղադրատոմսը լավագույն միջոցն է ցանկացած բորբոքման դեմ

Դիտումներ 727

Բորբոքումն անվանում են «լուռ մարդասպան», այն դանդաղ և աննկատորեն ոչնչացնում է մեր մարմինը. Այս բաղադրատոմսը լավագույն միջոցն է ցանկացած բորբոքման դեմ

Բորբոքումն օրգանիզմի ինքնապաշտպանության միջոց է, որի նպատակն է վերացնել վնասակար մանրէները, վիրուսները, վարակները։ Բորբոքումը շատ քրոնիկ հիվանդությունների հիմնական պատճառն է, որոնց մեծ մասը սկսվում է աղիքից:

Այս հոդվածում ներկայացված բաղադրատոմսը բորբոքման դեմ պայքարի լավագույններից է։ Այն օգնում է մեր մարմնին հաջողությամբ հաղթահարել առաջացած խնդիրը՝ միևնույն ժամանակ բավարարելով ձեր ճաշակին:

Քրքումը սև պղպեղի հետ համադրելը մեծացնում է դրա բիոանվտանգությունը՝ շնորհիվ դրա պիպիրինի պարունակության: Գիտականորեն ապացուցված է, որ այն ունի հզոր հակաբորբոքային, հակաօքսիդանտ և հակաբակտերիալ հատկություններ: Սև պղպեղը օգտակար է նրանց համար, ովքեր տառապում են մարսողական խնդիրներից, քանի որ այն ավելի մեղմ է համով, քան կայենյան պղպեղը:

 



Կոճապղպեղը այս բաղադրատոմսի ևս մեկ բաղադրիչ է՝ ուժեղ հակաբորբոքային հատկություններով և համեղ համով: Այն շատ բազմակողմանի է և կարելի է գտնել նաև բազմաթիվ ձևերով, ինչպիսիք են թարմ, թթու կամ փոշիացված:

Առավոտյան ջրի մեջ թարմ կոճապղպեղի և կիտրոնի ավելացումն օգնում է ձեր մարմինը խոնավացնել, ինչպես նաև բուժել այնպիսի խնդիրներ, ինչպիսիք են վարակները, մարսողության խանգարումը և գլխացավը: Հետազոտությունները ցույց են տալիս, որ այն նաև գործում է որպես հակաբորբոքային, այդ իսկ պատճառով շատերն այն օգտագործում են մարսողական խնդիրների բուժման համար:

Դարչինը քաղցրություն է հաղորդում այս ըմպելիքին՝ առաջարկելով հակաբորբոքային հատկություններ, որոնք կարող են օգնել հեշտությամբ թեթևացնել այտուցը, հատկապես սուր վնասվածքից կամ վիրահատությունից հետո:

Ընկույզներն ու սերմերը նույնպես օգտակար են աղիքների համար, քանի որ դրանցում համեմատաբար բարձր է միանհագեցած ճարպեր: Ընկույզի կաթն ու ընկույզի կարագն ավելի հեշտ են ստամոքսի վրա:

Կաթնամթերքի սահմանափակ օգտագործումը հաճախ օգնում է բուժել աղիքները, քանի որ կաթնամթերքը կարող է թթվային ազդեցություն ունենալ օրգանիզմի վրա:

Այս հակաբորբոքային ըմպելիքը իդեալական է մարսողական խնդիրները բարելավելու և վերացնելու համար։ Այնուամենայնիվ, բոլորը կարող են օգտվել այս ըմպելիքի բուժիչ հատկություններից, որը կարելի է օգտագործել օրվա ցանկացած ժամի։

 

 



Հակաբորբոքային ըմպելիքի բաղադրատոմսը.

250 մլ հնդկական ընկույզի կաթ (2 ճաշի գդալ հնդկական ընկույզ մինչև 1 բաժակ մաքրված ջուր)

1/2 թ.գ. աղացած քրքում

Մի պտղունց թարմ աղացած սև պղպեղ

1/4 թ.գ. քերած թարմ կոճապղպեղի արմատ

1/4 թ.գ աղացած դարչին

1/4 թ.գ աղացած հիլ

Մի պտղունց վանիլի փոշի

1 թեյի գդալ մեղր

 

2 ճաշի գդալ հնդկական ընկույզը լցնում ենք բլենդերի մեջ և լցնում 1 բաժակ ջուր, խառնում ենք մինչև հարթ լինի։ Կաթը լցնել փոքր կաթսայի մեջ և մի քանի րոպե տաքացնել միջին ջերմության վրա։ Մի եռացրեք:

Ավելացնել մնացած բաղադրիչները, բացի ստեվիայից և թողնել թրմվի 5-10 րոպե։

Ավելացնել մեղր:

Վայելե՛ք։

 

 



Ամենաընթերցվածը