Բոլորը լսել են ձկով ապուրի մասին, բայց քչերը գիտեն պատրաստման բաղադրատոմսը

Դիտումներ 503

Բոլորը լսել են ձկով ապուրի մասին, բայց քչերը գիտեն պատրաստման բաղադրատոմսը

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի

 

  • նեխուր
  • սխտոր
  • թարմ մաղադանոս
  • կարտոֆիլի պյուրե (պատրաստի)
  • կարագ սնկով խոտաբույսերով
  • լոլիկ
  • եգիպտացորեն
  • բանջարեղենի արգանակ 500 մլ
  • ձողաձուկ
  • ջուր
  • յուղ
  • աղ
  • պղպեղ



Ինչպես պատրաստել

 

Նեխուրը կտրատեք շերտերով և դրեք կաթսայի մեջ։

 

Սխտորը և ձեթը լցնել կաթսայի մեջ և դնել ուժեղ կրակի վրա։

Խառնել  1 րոպե։

Կաթսայի մեջ ավելացնել կարտոֆիլի պյուրե (պատրաստի), բանջարեղենի արգանակ, լոլիկ և 1 բաժակ (200 մլ) սենյակային ջերմաստիճանի ջուր։

Խառնում ենք։ Ծածկեք կափարիչով։

 

Թողնել  4 րոպե։



Կրակը նվազեցնել միջինի։

Ձողաձուկ (առանց հեղուկի), եգիպտացորեն (առանց հեղուկի) և յուրաքանչյուրը 0,25 թ.գ. կաթսայի մեջ ավելացնել աղ և պղպեղ, խառնել։ Թողնել  2 րոպե։

Թավայի մեջ սնկով և Պրովանսի խոտաբույսերով կարագ ենք ավելացնում։

Խառնել և հեռացնել կրակից։

Ապուրը լցնել ամանի մեջ

Թարմ մաղադանոսը լվանալ, մանր կտրատել և շաղ տալ վրան։

 

 



Ամենաընթերցվածը