Բոլորը լսել են ձկով ապուրի մասին, բայց քչերը գիտեն պատրաստման բաղադրատոմսը
Դիտումներ 503
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի
- նեխուր
- սխտոր
- թարմ մաղադանոս
- կարտոֆիլի պյուրե (պատրաստի)
- կարագ սնկով խոտաբույսերով
- լոլիկ
- եգիպտացորեն
- բանջարեղենի արգանակ 500 մլ
- ձողաձուկ
- ջուր
- յուղ
- աղ
- պղպեղ
Ինչպես պատրաստել
Նեխուրը կտրատեք շերտերով և դրեք կաթսայի մեջ։
Սխտորը և ձեթը լցնել կաթսայի մեջ և դնել ուժեղ կրակի վրա։
Խառնել 1 րոպե։
Կաթսայի մեջ ավելացնել կարտոֆիլի պյուրե (պատրաստի), բանջարեղենի արգանակ, լոլիկ և 1 բաժակ (200 մլ) սենյակային ջերմաստիճանի ջուր։
Խառնում ենք։ Ծածկեք կափարիչով։
Թողնել 4 րոպե։
Կրակը նվազեցնել միջինի։
Ձողաձուկ (առանց հեղուկի), եգիպտացորեն (առանց հեղուկի) և յուրաքանչյուրը 0,25 թ.գ. կաթսայի մեջ ավելացնել աղ և պղպեղ, խառնել։ Թողնել 2 րոպե։
Թավայի մեջ սնկով և Պրովանսի խոտաբույսերով կարագ ենք ավելացնում։
Խառնել և հեռացնել կրակից։
Ապուրը լցնել ամանի մեջ
Թարմ մաղադանոսը լվանալ, մանր կտրատել և շաղ տալ վրան։
Ամենաընթերցվածը