Բոլորիս կողմից շատ սիրված թխվածքաբլիթներ "ՍԻԳԱՐԵՏ"-ի բաղադրատոմս

Դիտումներ 358
Բոլորիս կողմից շատ սիրված թխվածքաբլիթներ "ՍԻԳԱՐԵՏ"-ի բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ.
թթվասեր – 2 բաժակ,
կարագ – 200 գ,
սոդա – դանակի ծայրով,
ալյուր – 3 բաժակ,
ընկույզի միջուկ – 1 բաժակ,
շաքարավազ – 1 բաժակ,
դարչին,
ձու – 3 հատ,
շաքարի փոշի


Կարագը թողնել սենյակային ջերմաստիճանում, փափկելուց հետո այն խառնել թթվասերին:

Երկու ձուն կոտրել, հարել, լցնել թթվասերի մեջ, մեկը թողնել միջուկի և վրան քսելու համար:

Թթվասերի խառնուրդին աստիճանաբար ավելացնել մաղած ալյուրը, մի փոքր սոդա:

Խմոր հունցել, դնել մի կողմ: Պատրաստել միջուկը:

Ընկույզը մանրացնել, խառնել շաքարավազին, ավելացնել մի քիչ դարչին և մեկ ձվի սպիտակուցը:

Լավ խառնել: Խմորը բաժանել գնդերի: Ամեն գունդը բացել, եռանկյունաձև կտրատել:

Յուրաքանչյուր եռանկյունու լայն մասում մի փոքր միջուկ դնել, գլանակի պես փաթաթել:

«Սիգարետները»շարել տապակի մեջ, թխել 180 աստիճանում, մինչև թեթև վարդագույն երանգ ստանան:

Ապա հանել, թողնել սառչեն, և շաքարի փոշի ցանել վրան:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը