Բոլոր այն մարդիկ, ովքեր ցանկանում են երկար կյանք ունենալ և չբախվել տարբեր հիվանդությունների, կօգտվեն այս թուրմից
Այս թուրմը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է 350 գրամ կտրատած սխտոր (միայն ոչ մամլիչով և ոչ քերիչով, այլ դանակով մանր կտրատած) և կես լիտրանոց սպիրտի շիշ։
Սխտորը պետք է խառնել սպիրտի հետ և 10 օր դնել լույսի աղբյուրներից զուրկ մի տեղ։ Որպեսզի թուրմը թրմելու հնարավորություն ունենա։
Նշանակված ժամանակի վերջում սխտորը քամում են մաղով և սպիրտի շիշը մի քանի օր թողնում մութ տեղում։
Բուժիչ թուրմ ստանալը սկսվում է հետևյալ մեթոդով ՝ առաջին օրը պետք է խմել 1 կաթիլ առավոտյան, 2 կաթիլ՝ ճաշի ժամին և 3 կաթիլ՝ երեկոյան
Երկրորդ օրը սկսվում է առավոտյան 3 կաթիլով, ցերեկը՝ 4 կաթիլ, իսկ ընթրիքին ընդունում են թուրմից 5 կաթիլ։
Երրորդ օրը առավոտյան պետք է խմել 5 կաթիլ, կեսօրին՝ վեց և յոթ կաթիլ թողնել երեկոյան։
Բուժման չորրորդ օրը սկսվում է յոթ կաթիլ թուրմով, ութը՝ ճաշին, իսկ ինը կաթիլը՝ ընթրիքին:
Հինգերորդ օրը պետք է սկսել 10 կաթիլով, կեսօրից խմել թուրմից 11 կաթիլ, իսկ երեկոյան թողնել 12 կաթիլ։
Հիշողությունը ավելի քան 80%-ով բարելավելու գաղտնիքը ոսկորները վերականգնելու և տեսողությունը վերականգնելու համար
Մեկի համար, ով իսկապես ցանկանում է նիհարել, տարվա ցանկացած ժամանակ լավ ժամանակ է գործընթացը սկսելու համար: Այս նպատակին հասնելու համար պատրաստվում ենք ներկայացնել ամենահզոր ըմպելիքներից մեկը։
Այս օշարակը կօգնի ձեզ հեռացնել ճարպն ու հեղուկը ձեր մարմնից և իսկապես արդյունավետ է, երբ զուգակցվում է վարժությունների հետ:
Բացի այդ, երբ օգտագործում եք այս ըմպելիքը, ուղեղի գործառույթներն արագանում են՝ բարելավելով հիշողությունը, տեսողությունը և լսողությունը։ Հիմնական բաղադրիչը թարմ ծովաբողկն է՝ հարուստ վիտամին C-ով, կալիումով, B1, B2, B6 վիտամիններով, երկաթով, մագնեզիումով և ֆոսֆորով:
Օշարակի պատրաստման գործընթացը բավականին պարզ է.
Բաղադրությունը՝
125 գր. ծովաբողկ
4 կիտրոն
3 ճաշի գդալ մեղր
2 ճաշի գդալ դարչին
1 փոքր կտոր կոճապղպեղ՝ 2 սմ
Ծովաբողկը և կոճապղպեղը խառնեք բլենդերի մեջ։ Քամեք կիտրոնի հյութը և ավելացրեք բլենդերի մեջ։ Խառնել 2-3 րոպե։
Ավելացնել 3 ճաշի գդալ մեղր և 2 ճաշի գդալ դարչին։ Այս ամենը խառնեք մինչև օշարակ ստանաք։
Ընդունել մեկ ճաշի գդալ օրական երկու անգամ՝ ուտելուց առաջ։
Դա արեք 3 շաբաթ: Ապա դուք պետք է մի քանի օր ընդմիջեք: Դուք չեք զղջա դրա համար, արդյունքը կլինի զարմանալի:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։